19 / 04 / 2024

Dumankaya sektörün ilk online satış platformunu hayata geçirdi!

Dumankaya sektörün ilk online satış platformunu hayata geçirdi!

Sektörün ilk online satış platformunu hayata geçiren Dumankaya, müşterilerine evlerinden çıkmadan projeler ile ilgili yüz yüze görüşme ve satış işlemlerini gerçekleştirme imkânı sunuyor. Tüm projeler için bilgi alma imkânı olacak...



Sektörün ilk online satış platformunu hayata geçiren Dumankaya, müşterilerine evlerinden çıkmadan projeler ile ilgili yüz yüze görüşme ve satış işlemlerim gerçekleştirme imkânı sunuyor. Bu uygulamaya ile yüz yüze ve telefon üzerinden yapılan görüşme ve satış işlemleri görüntülü online satış ofisi üzerinden de yapılabilecek. www.dumankaya.com internet sitesi üzerinden online satış ofisi ikonu ile çalıştırılabilen sistem müşterilere tek tıkla satış ofisine canlı ve görüntülü bağlanma, satış temsilcisi ile görüntülü olarak yüz yüze görüşme, 3BG derece sanal tur sayesinde örnek daire gösterimi ve maketler üzerinden projeleri inceleyebilmeolanağı sunuyor. 


İlk etapta Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Modern Vadi projelerinin dahil olduğu projede ilerleyen dönemlerde tüm Dumankaya projeleri için bilgi alma imkânı mümkün olacak. CRM ile bağlantılı çalışacak sistemde satış danışmanları, müşterilerin beklentilerine uygun daire seçeneğini, vaziyet planını, dairenin fiyatını ve ödeme alternatiflerim müşterileri ile paylaşabilecekler. Tum bu bilgiler talep doğrultusunda tek bir tık ile müşterilere teklif dosyası olarak gönderilebilecek. Projenin sunumları tamamlandıktan sonra müşterinin isteği ve seçimi doğrultusunda sanal PGS uygulaması ile daire için kapora ödemesi alınabilecek.


Dumankaya Bizden Size Dergisi



Geri Dön