29 / 03 / 2024

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni'nde madalya töreni!

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni'nde madalya töreni!

Dumankaya İnşaat, site sakinleri arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. Şölende sahne alan Gülşen, site sakinlerini coşturdu.



Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. 


Dumankaya çalışanlarının da katıldığı şölenin final gecesinde, site sakinleri sahneye çıkan Gülşen'in şarkılarıyla eğlendi.


21 Ağustos- 21 Eylül tarihleri arasında, yaşamın başladığı Dumankaya site sakinlerinin katılımıyla 

gerçekleştirilen spor şöleninde keyifli ve eğlenceli zaman geçirilmesi amaçlandı. 


30 gün boyunca 13 sitede tenis, basketbol, voleybol gibi toplamda 6 branşta düzenlenen turnuvada 

dereceye giren site sakinlerine kupa ve madalyaları, 29 Eylül Pazartesi günü saat: 20.00’da Dumankaya 

İkon’un sosyal tesislerinde yapılan final gecesinde verildi. 


Final Gecesi’nde site sakinleri Gülşen'in birbirinden güzel şarkılarını dinledi. Gece, havai fişek ve ışık gösterileriyle son buldu. 


DUMANKAYA


1963 yılında ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür. Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğu ve “sektörde, bir adım önde giden, en itibarlı marka olmak” vizyonuyla kalitesinden asla ödün vermeden faaliyetlerini sürdürüyor.





Geri Dön