28 / 03 / 2024

Dumankaya, Tuzla'daki Adres'lerine Panorama'yı da ekledi!

Dumankaya, Tuzla'daki Adres'lerine Panorama'yı da ekledi!

Dumankaya, Tuzla Aydınlı'da yeni bir projeye başladı. Üç yeni projelerinin daha olacağını bildiren Ali Dumankaya, küçük konutlarla tasarlanan Adres Panorama'dan sonra Gizli Bahçe ismiyle projeler üreteceklerini kaydetti



Dumankaya, Tuzla Aydınlı'da yeni bir projeye başladı. Gizli Bahçe olarak isimlendirdikleri bu alanda üç yeni projelerinin daha olacağını bildiren Ali Dumankaya, küçük konutlarla tasarlanan Adres Panorama'dan sonra Gizli Bahçe ismiyle projeler üreteceklerini kaydetti.

Dumankaya, en hızlı gelişen bölgelerden biri olarak değerlendirilen Tuzla-Aydınlı 'daki çıkışını sürdürüyor. Adres ön isimli projeleriyle ismini duyuran Dumankaya'nın bölgede hayat verdiği projenin adı Adres Panorama olurken, Tuzla-Aydınlı için üç yeni çalışma daha planlıyor. Daha önce bölgede Gizli Bahçe Konakları isimli bir projeyi hayata geçiren firmanın burası için tasarladığı çalışmalardan ikisi de yine bu ilk projenin devamı niteliğinde Gizli Bahçe Su ve Gizli Bahçe Villaları olarak belirlendi. Firmanın diğer planları da haziran ayında Esenyurt'ta, ekim ayında ise Maltepe ve Halkalı'daki projelerini satışa çıkarmak. Tüm bu çalışmalar sonucunda 2011 sonunda ulaşılacak boyut ise 1.3 milyar TL yatırım karşılığındaki 5 bin konut olacak.
Tuzla-Aydınlı'daki projeleri hakkında konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, bugüne kadar Adres ismiyle toplam 1.519 konut ürettiklerini belirterek, Adres Panorama'yı 11 dönüm arsa üzerinde 10'ar katlı üç bloktan oluşan 245 konut olarak tasarladıklarını kaydetti. Konut fiyatlarının 65 bin ile 120 bin TL arasında olacağını söyleyen Dumankaya, yine Tuzla-Aydınlı'da Gizli Bahçe olarak isimlendirdikleri üç yeni projeye daha hayat vereceklerini ifade etti.

'20 bin kişi yaşar'
Tuzla-Aydınlı'yı tercih etmelerindeki ana neden olarak bölgenin hızla değer kazanmasını gösteren Dumankaya, bunu, yeni ve avantajlı fırsatlarla konut sahibi olma konseptlerinin bir uzantısı olarak nitelendirdi. Adres konseptiyle geliştirdikleri 1.519 konutun 2.5 yıl içinde yatırımcısına yüzde 70 'e varan oranlarda getiri sağladığına dikkat çeken Dumankaya, Gizli Bahçe olarak tanımladıkları bu bölgede yine aynı isimle geliştirecekleri diğer projelerin de altını çizerek şöyle konuştu: “Bizler için Gizli Bahçe 'nin önemi çok büyük. Orada yer alan projelerimize yenilerini ekleyerek bölgenin değerini arttırmak istiyoruz.'
Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi olan Uğur Dumankaya da Aydınlı bölgesinin taşıdığı önemin altını çizdi. Dumankaya, “Adres Panorama projesi,    TOKİ  'nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaatı devam eden 5 bin konutluk Aydınlı projesine yakın bir mesafede yer alıyor. Bu projeyle gelecekte bölgede 20   bin kişinin   yaşamasını öngörüyoruz ” diye konuştu.

'KATLARI AKILLI PLANLADIK
Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, Adres Panorama hakkında bilgi verdi. Projeleri akıllı kat planlarıyla tasarlayarak günün trendlerine uygun optimum kullanım alanları yarattıklarına dikkat çeken Kayador, projedeki bir diğer özellik olarak, her bir dairenin standart dekorasyona sahip bir şekilde teslim edilme planını gösterdi. Kayador'un anlattıklarına göre, Panorama'nın temel özellikleri şöyle:

Arsa büyüklüğü  11 dönüm
Yapı şekli  10'ar katlı üç blok
Konut sayısı  245
Daire tipleri  1+1 ve 2+1
Fiyar aralığı  65.000 - 120.000 TL

 


Geri Dön