18 / 04 / 2024

Dumankaya, Twitter'da her retweet 'i bir ağaç fidanına dönüştürüyor!

Dumankaya, Twitter'da her retweet 'i bir ağaç fidanına dönüştürüyor!

Sosyal sorumluluk faaliyetlerini Twitter üzerinden de sürdürmeyi hedefleyen Dumankaya, 21-26 Mart Orman Haftası boyunca TEMA Vakfı ile işbirliğini sürdürerek Twitter üzerinden her retweet 'i bir ağaç fidanına dönüştürüyor...  



22 Mart 2011, İstanbul – Gayrimenkul sektörünün yenilikçi firmalarından Dumankaya çevre konusunda yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerini Orman Haftası 'na özel olarak twitter 'da düzenlediği uygulama ile farklı bir platforma taşıyor. Bu kapsamda 21-26 Mart Orman haftası boyunca   www.twitter.com/dumankayahaber hesabından orman haftası hakkında paylaşılacak tweetin, retweet edilmesiyle yani paylaşılmasıyla “Dumankayalılar Ormanı ”na katkı sağlayacak.

Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırırken doğal çevreye de duyarlı olduklarını belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya; “Dumankayalılar Ormanı 'yla 2008 yılında TEMA ile başlayan işbirliğimiz bugün sosyal medya 'da twitter 'daki uygulamamız ile farklı bir boyut kazanıyor. Sosyal medya her geçen gün yaşantımıza biraz daha dahil olarak önemli bir hal alıyor. Bu sebeple yeşili korumaya yönelik yürüttüğümüz Dumankayalılar Ormanı projemizi twitter 'ı kullanarak daha da büyütmeyi ve çevre konusundaki sorumluluğumuzu yerine getirmek istedik ” dedi.

Uşak ilinin Gökçedal Köyü, Kocadüz mevkiinde bulunan ve 2008 yılından bu yana dikilen karaçam ve akasya fidanları ile büyüyen Dumanakayalılar Ormanı, Orman Haftası 'nda düzenlenen twitter uygulaması ile birlikte  İzmir  Beydağı 'nda yeni dikilecek fidanlarla yeşermeye devam edecek.


Geri Dön