20 / 04 / 2024

Dumankaya Vizyon'da 215 bin TL'ye!

Dumankaya Vizyon'da 215 bin TL'ye!

Dumankaya Vizyon'da 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor



E-5 Kartal kavşağına 500 metre mesafede inşa edilen Dumankaya Vizyon, M1 Praktiker, Real ve Maltepe Carrefour'a yakın mesafede hayata geçiriliyor. Projenin yakınlarında bulunan hastaneler ise Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Koşuyolu Kalp ve Damar Hastanesi.  Marmaray  hattı E-5 altından geçtiği için mesafesi çok kısa, durakları ise yürüme mesafesinde. İki metro durağının ortasında kalan site sahile 3 kilometre, tren istasyonuna ise 2,5-3 kilometre  mesafede.

Dumankaya Vizyon'da yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası, restoranlar ve kafeler bulunuyor. Projede ayrıca house keeping, laundry, teknik bakım ve onarım, resepsiyon, posta, güvenlik gibi rezidans hizmetleri verilecek.
Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'ne sınır bölgede kalan Dumankaya Vizyon'da toplam 350 rezidans bulunuyor. Bu rezidanslar 2011 yılının Mart ayında teslim edilecek. Alanları 56 ile 134 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede ayrıca loft daireler mevcut.
Dumankaya Vizyon'da köşe daireler deniz ve şehir manzarasına sahip. Deniz cephesindeki dairelerden üçüncü kattan itibaren Adalar ve deniz görünüyor. E5 cephesinde ise deniz manzarası sınırlı bir alanda, diğer konutlar ormanı görüyor. 

www.dumankayavizyon.com
(0216) 517 64 38


Geri Dön