19 / 04 / 2024

Dumankaya Yapı Merkezi'nin arsasına 5 bin konut yapacak!

Dumankaya Yapı Merkezi'nin arsasına 5 bin konut yapacak!

Yapı Merkezi ile kat karşılığı anlaşarak Maltepe 'de E-5 üzerinde bir arsa alımı gerçekleştiren Dumankaya 2011 'in ikinci yarısında burada 500 milyon TL değerinde bir proje geliştirmeye hazırlanıyor



Son iki yıl içinde faaliyet gösterdiği gayrimenkul alanında yüzde 25 'in üzerinde büyüyen Dumankaya, Maltepe 'deki Yapı Merkezi 'nin 60 dönümlük arsası üzerine kat karşılığı proje geliştirecek. Dumankaya, bu arsaya 5 bin konut ile 500 milyon TL yatırım yapacak.

Yapı Merkezi Maltepe 'de E-5 üzerindeki arsasın üzerinde ciddi bir yatırın gerçekleştireceklerini kaydeden Dumankaya İnşaat İş Geliştirme Direktörü Abdullah Yazıcı, 2011 'in ikinci yarısında arsa için harekete geçeklerini kaydetti.

Arazinin bulunduğu adresi Maltepe E-5 üzerindeki Carrefour 'un hemen yanındaki eski Toyota merkezinin bulunduğu nokta olarak tarif eden Yazıcı, “Yapı Merkezi ile kat karşılığı anlaşmaya vardığımız bu değerli arazide 500 milyon TL değerinde bir proje geliştirmeyi planlıyoruz. 60 dönüm büyüklüğündeki bu arazideki proje çalışmalarımızı 2011 'in ikinci yarısında başlamış olacağız ” dedi.

Dumankaya 'nın sürdürülebilir ve dengeli bir büyüme stratejisi izlediğini belirten Yazıcı, özellikle son iki yıl içinde yüzde 25 'in üzerinde önemli büyüme rakamlarına eriştik. Bu yeni arsa alımıyla kente kimlik katan yaşam alanları geliştirmeye devam ederek büyümemizi sürdüreceğiz.   Maltepe 'deki bu arsa ile birlikte 2011 yılı içerisinde 5 bin konutta toplam 1.350 milyar TL 'lik bir yatırım değerine ulaşmayı amaçlıyoruz ” dedi.


Geri Dön