26 / 04 / 2024

Dumankaya, Yapı Merkezi'nin arsasını aldı! 500 milyon TL'lik proje yapacak!

Dumankaya, Yapı Merkezi'nin arsasını aldı! 500 milyon TL'lik proje yapacak!

Dumankaya, Yapı Merkezi'nin Maltepe E-5 karayolu üzerindeki arsasını satın aldı. Dumankaya  İnşaat, arsa üzerine hasılat paylaşımı yöntemiyle 500 milyon TL'lik proje yapacak.



Dumankaya'nın satın aldığı arsayı havadan görmek için tıklayın!

Dumankaya, Yapı Merkezi'nin Maltepe E-5 Karayolu üzerindeki arsasını aldı. Dumankaya, arsa üzerine hasılat paylaşımı yöntemiyle 500 milyon TL'lik proje yapacak.

Son iki yıl içinde yüzde 25 'in üzerinde büyüme başarısı gösteren Dumankaya istikrarlı büyümesini yeni projeler ve arsa alımlarıyla sürdürüyor.

Dumankaya, bugün Yapı Merkezi şirketi ile kat karşılığı anlaşarak Maltepe E –5 üzerinde bir arsa alımı gerçekleştirdi.

İşte imza töreninden fotoğraflar:

 

 

Dumankaya'nın yaptığı açıklama:

Dumankaya Yeni Arsa Alımlarıyla İstikrarlı Büyümeye Devam Ediyor

Son iki yıl içinde yüzde 25 'in üzerinde büyüme başarısı gösteren gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Dumankaya, istikrarlı büyümesini yeni projeler ve arsa alımlarıyla sürdürüyor. Yapı Merkezi ile kat karşılığı anlaşarak Maltepe 'de E-5 üzerinde bir arsa alımı gerçekleştiren Dumankaya 2011 'in ikinci yarısında burada 500 milyon TL değerinde bir proje geliştirmeye hazırlanıyor.

Maltepe E-5 üzerindeki Carrefour 'un hemen yanındaki eski Toyota merkezinin bulunduğu arazi için anlaştıklarını belirten Dumankaya İnşaat İş Geliştirme Direktörü Abdullah Yazıcı; Yapı Merkezi ile kat karşılığı anlaşmaya vardığımız bu değerli arazide 500 milyon TL değerinde bir proje geliştirmeyi planlıyoruz. 60 dönüm büyüklüğündeki bu arazideki proje çalışmalarımızı 2011 'in ikinci yarısında başlamış olacağız ” dedi. Dumankaya 'nın sürdürülebilir ve dengeli bir büyüme stratejisi izlediğini belirten Yazıcı, özellikle son iki yıl içinde %25 'in üzerinde önemli büyüme rakamlarına eriştik. Bu yeni arsa alımıyla kente kimlik katan yaşam alanları geliştirmeye devam ederek büyümemizi sürdüreceğiz.   Maltepe 'deki bu arsa ile birlikte 2011 yılı içerisinde 5 bin konutta toplam 1.350 milyar TL 'lik bir yatırım değerine ulaşmayı amaçlıyoruz ” dedi.

 

Tebernüş Kireçci


Geri Dön