28 / 03 / 2024

Dumankaya'da 3 boyutlu film teknolojisi!

Dumankaya'da 3 boyutlu film teknolojisi!

2009 yılında Dumankaya Mobil isimli mobil tanıtım aracıyla CeBİT Eurasia Bilişim Fuarına katılarak ses getiren Dumankaya İnşaat, CeBİT Eurasia Bilişim Fuarı 2010’da 3 Boyutlu Tanıtım Filmleriyle yerini alıyor



06.10.2010, İstanbul - 47 yıllık deneyimi ile gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, konut projelerinin her aşamasında en son teknolojiyi müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Yenilikçi yaklaşımlarla teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek uygulamaya alan Dumankaya İnşaat, 6-10 Ekim 2010 tarihleri arasında Tüyap-Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek CeBİT Eurasia Bilişim Fuarı 2010’a katılarak son teknoloji ürünü hizmetlerini sergileyecek.

2009 yılında CeBIT Bilişim Fuarı’na Dumankaya Mobil adındaki özel üretim bir araçla katılarak yenilikçi yaklaşımını tüketicilerin beğenisine sunan ve büyük ilgi uyandıran Dumankaya bu yılki fuara da iddialı ve yenilikçi hizmetleriyle katılıyor. Dumankaya’nın bu yılki fuar içeriğinde Dumankaya İKON ve Dumankaya Modern projeleri için özel geliştirilen 3 Boyutlu tanıtım filmleri, Dumankaya Pusula hizmetleri çerçevesindeki e-dairem hizmetleri ve sosyal medya uygulamaları yer alıyor.

CeBIT Bilişim Fuarı’na katılım ile ilgili bilgi veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; “Günümüzde konut sektöründe büyümek ve yakaladığınız büyümeyi koruyabilmek teknolojiyi nasıl kullandığınızla doğru orantılıdır. Konut sektörünün teknolojiyi yakından takip ederek imalat aşamasında başarıyla uyguladığını rahatlıkla söyleyebiliriz, yalnız teknoloji kullanımının bununla sınırlı kalmaması gerektiğini düşünüyoruz. Biz Dumankaya olarak teknolojiyi sadece konut üretiminde değil tüketici ile iletişimde olduğumuz tüm süreçlerde de kullanıyoruz ve kendimizi bu alanda yenilikçi olarak konumluyoruz. CeBIT Bilişim Fuarı ise teknolojiye yaptığımız yatırımları en iyi sergileyebileceğimiz platformların başında geliyor. Geçtiğimiz yıl Dumankaya Mobil adını verdiğimiz ve CeBIT harici İstanbul’un çeşitli merkez noktalarında 1 ay süreyle tanıtımlar yaptığımız araç ile fuarda yer almış ve fuarın en çok ilgi uyandıran bölümlerinden birisi olmuştuk. Bu yılda Dumankaya İKON ve Dumankaya Modern projeleri için özel geliştirilen 3 Boyutlu tanıtım filmleri, Dumankaya Pusula hizmetleri çerçevesindeki e-dairem hizmetleri ve sosyal medya uygulamaları ile fuardaki yerimizi alıyoruz” dedi.

İnşaat Sektöründe Gerçek 3 Boyutlu Dumankaya İKON ve Modern Projeleri ile başlıyor…

Gerçek 3 Boyut deneyimini sunacak şekilde tasarlanan Dumankaya İKON ve Modern 3 Boyutlu Tanıtım Filmleri, daha proje inşaatı tamamlanmadan projelerin tüm atmosferinin yaşanmasına bire bir olanak tanıyor. Projelerdeki kat planları, lobi, sosyal yaşam alanları gibi tüm unsurlar filmlerde tamamen 3 Boyutlu olarak kullanılıyor. CeBİT Bilişim Fuarı’nda tüketicilerin beğenisine sunulacak olan Dumankaya İKON ve Modern 3 Boyutlu Tanıtım Filmleri fuar sonrasında Dumankaya’nın Konut Projeleri Tanıtım Merkezleri’nde gösterime devam edecek. 3 Boyutlu tanıtım filmleri ile inşaat sektöründe bu tekniğin öncülüğünü yapan Dumankaya İnşaat yakın dönemde diğer projeleri için de aynı şekilde 3 Boyutlu filmler hazırlayarak projelerini tüketicilerine daha gerçekçi bir ortamda tanıtacak.

Dumankaya Pusula e-dairem ile Web’den Proje Takibi…

Dumankaya İKON 3 Boyutlu Tanıtım Filmi dışında CeBIT Bilişim Fuarı’nda Dumankaya, “e-dairem” isimli müşteri hizmetleri uygulamasına da yer veriyor. Dumankaya’nın müşteri hizmetleri birimi olan Dumankaya Pusula’nın önemli bir hizmeti olan “e-dairem”de daire sahiplerine özel farklılaşmış web uygulamaları blunuyor. e-dairem hizmeti kapsamında Dumankaya projelerinden konut satın almış bir tüketici, inşaat süreçleri ile ilgili 7 gün 24 saat bilgileri web ortamından rahatlı takip edebiliyor ve merak ettiklerine yanıt alabiliyor.

Dumankaya Müşterilerine ve Tüm Sosyal Paydaşlarına Sosyal Medya’dan da Sesleniyor…

Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecralara her gün bir yenisini daha ekliyor. Tüm sosyal paydaşları ile daha yakın iletişim içerisinde olmak için Facebook ve twitter vb. sosyal ağlardaki mevcudiyetini sürdüren Dumankaya, bu iletişimi daha güçlü hale getirmek için bir sosyal medya ajansı ile çalışıyor. Türkiye’de inşaat sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan bu işbirliği neticesinde Dumankaya, yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor. CeBIT Bilişim Fuarı’ndaki standında Dumankaya, ziyaretçilerine en son sosyal medya uygulamaları hakkında bilgi verecek.

Not: Dumankaya Standı Salon 2’de A 41 no’lu standa olacak.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Dumankaya projelerini 3 boyutlu filmlerle tanıtıyor
  
2009 yılında Dumankaya Mobil isimli mobil tanıtım aracıyla CeBİT Eurasia Bilişim Fuarı'na katılan Dumankaya İnşaat, bu yıl ise CeBİT'te  3 boyutlu tanıtım filmleriyle yerini aldı. Dumankaya'nın bu yılki fuar içeriğinde Dumankaya İKON ve Dumankaya Modern projeleri için özel geliştirilen 3 boyutlu tanıtım filmleri, Dumankaya Pusula hizmetleri çerçevesindeki e-dairem hizmetleri ve sosyal medya uygulamaları yer alıyor.

CeBIT Bilişim Fuarı'na katılım ile ilgili bilgi veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; 'Günümüzde konut sektöründe büyümek ve yakaladığınız büyümeyi koruyabilmek teknolojiyi nasıl kullandığınızla doğru orantılı. Biz Dumankaya olarak teknolojiyi sadece konut üretiminde değil, tüketiciyle iletişimde olduğumuz tüm süreçlerde de kullanıyoruz ve kendimizi bu alanda yenilikçi olarak konumluyoruz. CeBIT Bilişim Fuarı ise teknolojiye yaptığımız yatırımları en iyi sergileyebileceğimiz platformların başında geliyor. Geçtiğimiz yıl Dumankaya Mobil adını verdiğimiz ve CeBIT harici İstanbul'un çeşitli merkez noktalarında 1 ay süreyle tanıtımlar yaptığımız araç ile fuarda yer almış ve fuarın en çok ilgi uyandıran bölümlerinden birisi olmuştuk. Bu yıl da Dumankaya İKON ve Dumankaya Modern projeleri için özel geliştirilen 3 boyutlu tanıtım filmleri, Dumankaya Pusula hizmetleri çerçevesindeki e-dairem hizmetleri ve sosyal medya uygulamaları ile fuardaki yerimizi alıyoruz' dedi.
Akşam


Geri Dön