26 / 04 / 2024

Dumankaya’dan faizsiz, peşinatsız 4 yıl taksitli ev kampanyası!

 Dumankaya’dan faizsiz, peşinatsız 4 yıl taksitli ev kampanyası!

Dumankaya İnşaat, sektöründe müşterinin alım gücünü dikkate alarak hazırlanan kampanyalar arasında dikkat çekici bir kampanyaya imza attı.




Dumankaya İnşaat, sektöründe müşterinin alım gücünü dikkate alarak hazırlanan kampanyalar arasında dikkat çekici bir kampanyaya imza attı. Maltepe Ritim İstanbul Projesi’nde 320 bin liradan başlayan fiyatlarda sıfır peşinat, yüzde 12 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,56 faizle satın alma imkanı sunuyor.


Dar ve orta gelirlinin ev alma ihtimalinin azaldığı İstanbul’da Dumankaya İnşaat yeni bir kampanya başlattı. 312 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilecek Maltepe’deki Ritim İstanbul için başlatılan kampanyaya göre ev almak isteyenlere sıfır peşinat, yüzde 12 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,56 faizle satın alma imkanı tanınıyor. Prens Adaları manzarası bulunan, alışveriş merkezi, sosyal donatıları ve teknolojik altyapısı ile dikkat çeken Ritim İstanbul’da 863 rezidans, 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-işyeri olmak üzere toplamda 1.373 bağımsız ünite bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Dumankaya’nın Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya ile yaptığı ortaklık çerçevesinde Kuveyt’te görücüye çıkan Ritim İstanbul’un yabancı yatırımcıdan da ilgi gördüğü öğrenildi. Dumankaya İnşaat, öte yandan Sancaktepe’de geliştirdiği Dumankaya Mozaik projesinde de daireleri 219 bin 120 liradan satışa çıkarmış durumda. Az katlı binaları, 4 farklı dekorasyon seçeneği, geniş metrekareli evleri, projenin yüzde 70’ini kapsayan yeşil alanlarıyla dikkat çeken proje, metroya, TEM Otoyolu’na ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine yakınlığı ile ilgi odağında. Şirket, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Ataşehir-Finans Merkezi’ne yakın yerde konumlanan proje için de peşinat ödemesiz, yüzde 12 indirim ve 48 ay sıfır faiz seçeneğini tüketicilere sundu. GfK’nın yaptığı araştırmaya göre; 2014 yılında tüketiciler tarafından en beğenilen marka seçilen ve Superbrands 2014 yılı seçimlerinde süper markalar arasında yer alan Dumankaya İnşaat, asistan hizmetleri, aktiviteler aracılığıyla projenin bir sosyal toplanma alanına dönüştürülmesi, satış-kiralama hizmetleri, dizayn destek, konut destek gibi çalışmaları oluşturduğu hizmetler bütünüyle de yatırımcılarına kazandırmayı hedefliyor. 1963 yılında ‘Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu, bugün başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında da hizmet veriyor.



Zaman Gazetesi 


Geri Dön