04 / 05 / 2024

Dumankaya'dan "Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" projesi!

Dumankaya'dan

Dumankaya Pusula çocukları mutlu edecek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. "Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" sloganı ile hayata geçirilen proje, oyuncağı olmayan çocuklara mutluluk ulaştırmayı hedefliyor



Dumankaya Pusula ve Pendik Belediyesi işbirliğiyle Dumankaya Trend, Trend Ekstra ve Konsept İstanbul sitelerinde başlatılan proje ile, maddi durumu yetersiz ailelerin çocukları oyuncak sahibi, olacak. Evlerde kullamlmayan oyuncakların toplanması ile başlayan "Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın" kampanyasında toplanan oyuncaklar detaylı bir şekilde elden geçiriliyor ve bozuk oyuncaklar 'Gönüllü öğrencüer' tararından onarılarak ihtiyaç sahibi çocuklara iletilmeleri sağlanıyor.

Proje hakkında bilgi veren Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker, "Pendik Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz 'Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın' kampanyası ile imkansızlıklar neticesinde oyuncak sahibi olamayan çocuklarımızın yüzünü bir nebze olsun güldürmek istiyoruz. 13 Kasım'da Dumankaya Merkez Binası'nda başladığımız uygulama şu an Dumankaya Trend, Trend Ekstra ve Konsept İstanbul sitelerindeki standlarda sürüyor. Pendik Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin de görev alacağı kampanya ile toplanan oyuncaklar, önümüzdeki günlerde Anadolu'daki yeni sahiplerine doğru yola çıkacak" dedi.
Hürriyet Emlak


Geri Dön