26 / 04 / 2024

Dumankaya'ya "İnsana Saygı" Ödülü

Dumankaya'ya

Kariyer.net tarafından her yıl verilen "İnsana Saygı" Ödülü'nün bu yılki sahibi Dumankaya İnşaat oldu.



İnsan kaynakları alanında yürütülen çalışmaların kalitesinin yükseltilmesi ve devamının teşvik edilmesi amacıyla kariyer.net tarafından bu yıl 8.si düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri'nde, Kariyer.net'e üye olan 541 inşaat firması arasından inşaat sektöründe Dumankaya bu yılki İnsana Saygı Ödülüne layık görüldü. Ödüller, firmaların internette yayınlanan iş ilanlarına gelen başvurulara en kısa zamanda ve en çok geri dönüş yapma oranlarına göre veriliyor.

11 Şubat günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde Dumankaya İnşaat adına ödülü İnsan Kaynakları Müdürü Pelin Safa aldı. Tören sonrası görüşlerini bildiren Pelin Safa; " İnsana Saygı Ödülünü kazanabilmek için geçerli kriterlerden bir tanesi de 10.000'in üzerinde başvuru almak. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar başvuru oranımızı önemli ölçüde artırdı" dedi.

Sözlerine devam eden Safa; 2007 yılında (Haziran-Aralık dönemi) 4.000 olan başvuru sayımız, 2008 yılında 10.000'i aştı. Dumankaya İnşaat olarak, inşaat sektöründe İK çalışmalarına göstermiş olduğumuz saygı ve gelen başvurulara geri dönüş oranımızla bu ödüle layık görüldük. Bu ödül ayrıca işe alım sürecine verdiğimiz önemi ve çalışmalarımızın etkinliğini de göstermesi açısından bizler için çok önemli olduğunu belirtti.


Geri Dön