25 / 04 / 2024

Dünya liderleri Sinpaş için buluşacak!

Dünya liderleri Sinpaş için buluşacak!

Clinton'la Schröder, Sinpaş'm liderlik konferansına katılacak



Eski ABD Başkanı Bill Clinton ile Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder, Sinpaş için Türkiye'de bir araya gelecek. 35.yıl etkinlikleri kapsamında yaz aylarında Julio Iglesias, Michael Bolton ve Gloria Estefan gibi dünya starlarını ağırlayan Sinpaş, şimdi de dünya liderlerine ev sahipliği yapacak. 2 Kasım'da İstanbul Conrad Otel'de gerçekleştirilecek "Sürdürülebilir Başarı îçin Liderlik" temalı Bosphorus Conference'a, Clinton, Schröder, Sinpaş Grubu Başkanı Avni Çelik ve Türk-Amerikan işadamları Derneği Başkanı Uğur Terzioğlu konuşmacı olarak katılacak. Bir dönem dünyaya yön veren liderler, yorucu ve zorlayıcı faktörlere rağmen başarılı liderlik hikâyelerini katılımcılarla paylaşacak.
Gazete Habertürk

İlgili haber:

Sinpaş şimdi de dünya liderlerini ağırlıyor!

Sinpaş, Bill Clinton ve Gerhard Schröder'i konuk ediyor!

Bill Clinton ve Gerhard Schröder Sinpaş için geliyor

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Clinton ve Schröder Sinpaş Konferansı'nda buluşacak

ABD eski başkanı Bill Clinton ve Almanya'nın eski başakanı Gerhard Schröder, Sinpaş Bosphorus Conference'ına konuşmacı olarak katılmak için Türkiye'ye gelecek

2 Kasım Pazartesi günü İstanbul Conrad Otel'de gerçekleştirilecek olan ‘Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik' temalı Bosphorus Conference'a Sinpaş Grubu Başkanı Avni Çelik ve Türk-Amerikan İşadamları Derneği Başkanı Uğur Terzioğlu da katılacak.  İki lider, liderlik hikayelerini katılımcılarla paylaşacak. Konferansta ayrıca Türkiye'nin jeopolitik önemi ve AB ilişkileri, Türkiye'de modern şehirleşme gibi konular da masaya yatırılacak.
Gayrimenkul sektöründeki 35'inci yılını kutlayan Sinpaş'ın yaz etkinilikleri kapsamında Julio Iglesias, Michael Bolton ve Gloria Estefan gibi dünya starlarını da Türkiye'ye gelmişti.
2006'da girdiği yeniden yapılanma sürecinde gayrimenkul geliştirme ve inşaat faaliyetlerine gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsü altında devam etme kararı alan Sinpaş, 2007 yılının haziran ayında halka arz sürecini tamamladı.

Lüks konut yapıyor
Şirket, son yıllarda imza attığı lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. İstanbul dışındaki ilk projesini Bursa'da gerçekleştiren Şinpaş'ın iddialı projeleri arasında Marenegro, Sealybria, Avangarden, Rumeli Konakları, Bosphorus City, Lagün, Aqua City 2010 yer alıyor.
Milliyet


Geri Dön