29 / 03 / 2024

Dünya yatırımcıları Türkiye'ye mütekabiliyet yasası ile geliyor!

 Dünya yatırımcıları Türkiye'ye mütekabiliyet yasası ile geliyor!

Gayrimenkul sektöründe en önemli kilometre taşlarından birisi olarak nitelendirilen Mütekabiliyet Yasası’nın Meclis’ten geçmesiyle,uluslararası yatırımcılar için büyük bir fırsat doğmuştur.



Bütün dünya tarafından ilgi ile izlenen Türk Ekonomisinin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektörü için yeni bir fırsat penceresi açılmıştır.


Mütekabiliyet yasası ile kentsel dönüşüm projelerinin olabildiğince çok ülkeye ulaştırarak ,  “ DÜNYANIN YATIRIMCISINI “ Türkiye’ye çekmek için bir broşür yapmaya karar verdik.



Bu broşür İLK OLARAK  9-14 Ekim’de gerçekleşecek olan, IMF – DÜNYA BANKASI TOPLANTISI’na  185 ülkeden yaklaşık 15.000 katılımcıya ve 2.000 gazeteciye ulaşmak için Japonya –Tokyo’ya gidecektir.


Bu yıl 60. sayısını hazırladığımız ECONOMIC DIALOGUE TURKEY  Dergisi İÇİNDE yer alacak olan broşürde, mütekabiliyet yasası ile hem ev alıp yatırım yapmak isteyen yatırımcının hem de uluslararası yatırımcının dikkatini çekmek için hem  halihazırda tamamlanmış ve hem de  tamamlanacak olan projelere de geniş yer verilecektir.

Ek: Economic Dialogue Turkey Tanıtım Dosyası



Bu çalışma AYRICA BASILARAK BROŞÜR  haline getirilecek ve  yıl içinde Gayrimenkul sektörünün buluştuğu tüm yurtiçi ve yurtdışı  önemli uluslararası toplantılarda da GYODER’in önderliğinde   dağıtımı yapılacaktır.




MIPIM ……………….. ..     12 -15 MART 2013   Türkiye Onur Ülkesi seçildi.

EXPO REAL………………      8 -10 EKİM  2012

CITY SCAPE DUBAI ….      2 – 4 EKİM  2012



Ülkemizdeki yatırım olanaklarının dünyaya ulaşmasında aracı olacak bu yayınımızda, ÇİFT SAYFA İLAN BEDELİ 5.000 USD+KDV’dir.Ayrıca editoryal bir çalışma için de dergimizde yer vermemiz mümkündür.


İngilizce olarak hazırlanan Economic Dialogue Turkey dergisi A4 boyutunda olup, yaklaşık 120 sayfa (7,5 forma) olarak hazırlanmaktadır. İç sayfaları 115 gr. mat kuşe, kapak ise 300 gr. parlak kuşe olup selefonla kaplanmaktadır.


GYODER’in önderliğinde uluslararası toplantılarında  sene içinde dağıtılacak olan broşür de yine A4 ebadında ve yaklaşık 2 ya da 3 forma uzunluğunda olacaktır.


Son film teslim tarihi 10 Eylül 2012’dir.







Geri Dön