02 / 05 / 2024

Dünyaca ünlü Accor, Gaziantep'te iki otel açtı

Dünyaca ünlü Accor, Gaziantep'te iki otel açtı

Akfen GYO'nun ortağı olduğu ünlü Accor oteller zinciri, G.Antep'te Novotel ve İbis Oteli hizmete girdi



Avrupa'nın en büyük otel zincirlerinden biri olan Accor Hotels Grubu'nun, Gaziantep'teki 92 odalı Novotel ve 177 odalı İbis otelleri hizmete girdi.

Accor Hotels Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Akfen GYO işbirliği ile 2005 yılından beri yatırımlarına devam eden Accor Hotels Grubu, İstanbul, Eskişehir ve Trabzon'da bulunan otellerinden sonra bugün Novotel Gaziantep ve İbis Gaziantep otellerini hizmete açtı.

Akfen GYO ve Accor Hotels Grubu, 2019 yılına kadar Türkiye'de 60 otel projesindeki yatırımlarını hızla gerçekleştiriyor. Avrupa'nın lider, dünyanın 3. büyük otelcilik devi Accor'un dünyada 4,200'den fazla oteli bulunuyor.

Açıklamaya göre, 58 ülkede 400'den fazla oteli ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Novotel, artık Gaziantep'te. Son derece yalın ve modern bir dekorasyon konsepti ile misafirlerinin konforunu maksimize etmeye yönelik her türlü detayın düşünüldüğü Novotel Gaziantep, etkin mekan tasarımları, modern teknolojik altyapısı ve maksimum servis anlayışı ile misafirlerine bir otelde kendilerinin doğallığında olduğu kadar rahat hissettirecek ortamı sunuyor.

Dünyada 36 ülkedeki 800 otelinde çok büyük bir başarı grafiği ile hizmet veren oteller zinciri İbis de artık Gaziantep'te. İbis Gaziantep'in, konuklarına ekonomik fiyatlarla çok yüksek kalitede servis sunduğu belirtildi.

AA


Geri Dön