23 / 04 / 2024

Dünyada bir ilk! Dap Vadisi projesinde bedava ofis!

 Dünyada bir ilk! Dap Vadisi projesinde bedava ofis!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Lokasyon olarak; Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika mesafede inşa edilen DAP Vadisi'nde fiyatlar 193 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



İçerisinde; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin bulunduğu  DAP Yapı   Dap Vadisi  projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane-Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. 


Ofislerin fiyatlarının 193 bin TL'den başlangıç gösterdiği DAP Vadisi projesinde yer alan ofislerden 400 tanesi satışa sunuluyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Çağlayan DAP Vadisi'nin sosyal imkanları arasında;  7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför ve terzi mevcut.


DAP Yapı imzasıyla yaşama geçirilen DAP Vadisi Çağlayan projesinde yardımcı personel ve diğer harcamalardan tasarruf sağlanıyor. Projede yer alan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. 


Satın alınan ofilerin kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ettiği DAP Vadisi Kağıthabe projesinde “Ofis Yönetim Sistemi” ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. 


Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön