25 / 04 / 2024

Dünyadaki en iyi 99 otelin 39'u Türkiye'de

Dünyadaki en iyi 99 otelin 39'u Türkiye'de

Holidaycheck sitesinin Almanlar başta olmak üzere Avrupalı turistlerin yorumlarıyla seçtiği dünyanın en iyi 99 otelinden 39'u Türkiye'den çıktı



TURİZM, seyahat ve tatil portallarından Holidaycheck'in turistler arasında yaptığı ankette en iyi 99 otelin 39'u Türkiye'den seçildi. Dünyada 2 milyon turistin yorumlarının yer aldığı sitede yüz binlerce turist dünyanın en iyi 99 otelini seçti. Başta Almanlar olmak üzere Avrupalı turistlerin referans alarak tatil tercihi yaptıkları Holidaycheck internet portalında 99 otel arasında yer alan 39 Türk oteli, Türkiye'yi listede ilk sıraya çekti. Holidaycheck Yöneticisi Dr. Axel Jower ödülü Avrupa-Türkiye Turizm Konseyi Başkanı (ETTC) Hüseyin Baraner ile birlikte verdi. Baraner, "Otelci ve turizmcilerin gösterdiği azim, misafirin taleplerini gözlerinden okuma veunutamayacağı bir tatil geçirmesi için gösterilen çaba otellerimizin başarısını getirdi" dedi.

'REFERANS OLUŞTURACAK'
Listeye 5. sırada giren Ela Quality Resort Hotel Genel Koordinatörü Vadi Karatopraklı ise "Avrupa'nın en büyük seyahat portalında 81 bin otel için yapılmış 2 milyonun üzerinde yorum mevcut. Tüm bu yorumlar çerçevesinde Türkiye'nin destinasyon olarak 39 otelle birinci sırada yer alması gurur verici. Türkiye'yi 14 otel ile Almanya, 13 otel ile Avusturya izliyor. Bu sonuçla Türkiye adına büyük bir avantaj sağladık. Çünkü Almanların büyük çoğunluğunun bu siteyi dikkate alarak tatil yapıyor' dedi.

Listeye giren otellerden bazıları
* Ela Quality Resort Hotel
* Hotel Robinson Club Nobilis
* Hotels Aspendos Beach
* Hotel Amara Beach Resort
* Delphin De Luxe Resort
* Limak Lara De Luxe
* Barut Hotel Lara Resort&Spa
* Concorde De Luxe Resort
* Amara Dolce Vita
* Hotel Side Sun
Sabah


Geri Dön