20 / 04 / 2024

Dünyagöz Ankara'ya 30 milyon dolar yatırdı

Dünyagöz Ankara'ya 30 milyon dolar yatırdı

Dünyagöz Hastaneler Grubu tarafından 30 milyon dolarlık yatırım Ankara'da yaptırılan 18 katlı göz hastanesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı



Ankara'nın çok kıymetli bir hastaneye kavuştuğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, Ankara'nın bu hastaneyle birlikte Türkiye'nin en gelişmiş sağlık merkezlerinden biri olma yolunda önemli adım attığını belirtti. Erdoğan, hastanenin sadece Ankara'ya değil, Orta Anadolu'da olması sebebiyle çevre illere de hizmet vereceğini söyledi.

Krizde tamamladık

Dünya Göz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, global krizin tüm dünyada yatırımları etkilediği bir dönemde grubunun 13'üncü halkası olan hastaneyi tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Kapıcıoğlu, bir vakıf üniversitesi kurmak için de Başbakan Erdoğan'dan destek istedi.

230 farklı tedavi

18 katlı akıllı binada 15 bin metrekare alanda 17 hekim ile göz sağlığı hizmeti verecek hastane 30 milyon dolara mal oldu. Dünyagöz Hastaneler Grubu,  Ankara  Dünyagöz'de 19 ayrı alt branş ve 230 farklı tedavi yöntemiyle hizmet verecek. Hastanede, lazer ve genel ameliyathanelerden, hastalıkların teşhisinde büyük önem taşıyan tetkik cihazlara kadar tüm donanım dikkatle hazırlandı. Gözün alt branşları için ayrı departmanların bulunduğu hastanede, hastaların yaş gruplarına ve hastalıklarına özel dizayn edilen katlar bulunuyor.
Hürriyet


Geri Dön