20 / 04 / 2024

Dünyanın en iyi markaları TepePark'ta buluştu

Dünyanın en iyi markaları TepePark'ta buluştu

Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat bölgesinde yapımı devam eden TepePark Villaları, dünyanın en iyi markalarını bir araya getirerek huzur ve konfor dolu yaşam alanları sunuyor.



General Electiric'ten LG'ye, Buderus'tan Nuri Güral Parke'ye, Kale Çelik Kapı'dan Çanakkale Seramik'e kadar pek çok dünya markasının bir araya geldiği Tepe Park Villaları, akıllı ev özellikleri ile kolay bir yaşam vaat ediyor.
TepePark Villaları'nda hem ısıtma, hem de soğutma yapabilen kanal tipi klima sistemi için General Electric ve LG kullanılırken, yoğuşmalı kombi ve boyler sistemi için de Buderus tercih edildi. Parkeler Nuri Güral Parke tarafından lamine olarak uygulanırken, mutfak ve banyo dolapları Vanucci tarafından tercihe göre, ahşap veya lake olarak uygulanacak. Parkeler, mutfak ve banyo dolaplarının renkleri, seramikler, kapılar villa sahibi tarafından seçilecektir. Villaların kapıları özel uygulama Kale Çelik kapı tarafından güven altına alınırken, seramikler ise Çanakkale Seramik tarafından uygulanacak ve renk ile desen tercihleri villa sahiplerine bırakılacak.
Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken Tepe Park Villaları'nda 440 m2'lik Kehribar, 330 m2'lik Ametist ve 320 m² lik Safir villa seçenekleri bulunuyor. Tepe Park Villaları, tüketicilere sunduğu gerçek müstakil hayat avantajları ile Kurtköy Akfırat bölgesine farklı bir hava getiriyor. Eylül 2009'da teslim edilecek Tepe Park Villaları'nda, villa fiyatları büyüklüklerine göre, 660.000 TL ile 860.000 TL arasında değişiyor.
www.tepepark.com
Tepe Park Villaları: 0216 677 11 70

Geri Dön