25 / 04 / 2024

Dünyanın en pahalı kiralık evi New York'ta!

Dünyanın en pahalı kiralık evi New York'ta!

New York’ta 150 bin dolara kiralık daire herkesi şaşırttı. Çünkü evin tek özelliği çevresinde milyarder evlerinin bulunmasıydı.



New York’ta 150 bin dolara kiralık daire herkesi şaşırttı. Çünkü evin tek özelliği çevresinde milyarder evlerinin bulunmasıydı. Bazıları sokaklarda yaşayıp açlıktan ölürken, bazıları da zengin komşu kirası bile ödüyor. Bunun en çarpıcı örneği New York'ta ortaya çıktı. "Milyarderlerin sıralı evlerinin yer aldığı" 57. Cadde'de bulunan "One57" adlı binanın 65. katı kiraya çıktı. 


KOMŞU FARKI!

416 metrekare olan ve Central Park manzaralı daire için istenen kira bedeli ise dudak uçuklattı. 3 yatak odası ve 4 banyosu bulunan dairenin aylık kirasının 150 bin dolar (435 bin lira) olduğu açıklandı. "Bu daireyi bu kadar pahalı kılan ne?" sorusunun cevabı ise herkesi şaşırttı. Çünkü dayalı döşeli olmayıp, eşyasız olarak kiraya çıkartılan dairenin tek özelliği, çevresinde zenginlerin oturuyor olmasıydı. New York'un en pahalı kiralık dairesi arasına giren evin, Central Park'a bakan manzarasından başka bir çarpıcı tarafı olmadığı belirtiliyor. Dünya, sırf zengin komşuları olduğu için dudak uçuklatan kirası olan daireyi konuşuyor. Aynı binanın 89 ve 90. katlarından oluşan duplex dairesi ise 100 milyon dolara satılıyor.


Takvim



Geri Dön