25 / 04 / 2024

Durdu Özbolat Dikmen Vadisi'inde kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

Durdu Özbolat Dikmen Vadisi'inde kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili, Parti Meclisi üyesi ve de Çankaya Belediye Başkan aday adayı Durdu Özbolat, Başkent Ankara Dikmen Vadisi Barınma Hakkı Bürosu na konuk oldu...



Şimdiye kadar hiç kimsenin gelip bir çaylarını bile içmemesinden yakınan Dikmen Vadisi Barınma Hakkı Bürosu sözcüsü Tarık Çalışkan, sosyal demokrat bir insanın halkı için ne gerekiyorsa yapması gerektiğini, fakat kendini sosyal demokrat olarak tanımlayanların halkın sorunlarına eğilmediğini dile getirdi. 

Vadi sözcüsü Çalışkan'ı dinleyen Özbolat, şimdiye kadar yapılamayanları öz eleştiri yaparak bir kenara bırakmak gerektiğini, Gezi Direnişi'ni milat alarak bundan sonrası için mücadele etmek gerektiğini söyledi. 

Vadideki sorunları Meclis'e taşıma sözü veren Durdu özbolat, "Melih Gökçek'in yıllardır devam eden baskısı ve vadiyi gasp etme girişimi kesintisiz olarak devam ediyor. Burada yaşayan insanlar bizim insanlarımız, tutunacak bir dal arıyorlar. 

Kimden beklerler elbette de sosyalistlerden, demokratlardan... Eğer belediye başkanı olursam, halkın hakları için elimden geleni yapacağıma inanın" dedi. 


Yurt Gazetesi


Geri Dön