25 / 04 / 2024

Durma Yerinde, Şehir Efsaneleri Neomarin’de!

Durma Yerinde, Şehir Efsaneleri Neomarin’de!

Durma Yerinde, Şehir Efsaneleri Neomarin’de. 23 Ocak Cuma günü, Ocak 2015 programını neşeli bir karne partisiyle kapatacak olan çocuklar, birbirinden keyifli hediyelerle uzun bir okul döneminin mükâfatını alacaklar.




24 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nde “Şehrin Efsaneleri” adlı bir kültür ziyafeti başlayacak. Çocuklarımızın heyecanla beklediği Sömestr dönemine özel olarak hazırlanan program, 7 Şubat Cumartesi günü saat 18.00 itibariyle sona erecek. Program boyunca dünyanın çeşitli ülkelerindeki önemli şehir ikonları başrol oynayacak. 

İtalya, İspanya, Hindistan, Fransa, Mısır, Amerika, Japonya, Çekoslovakya ve Türkiye’nin tematik atölyelerle tanıtılacağı Şehir Efsaneleri, bu ülkelerin kültürel, sanatsal, gündelik kimliklerine dair pek çok ögeyi çocuklarla buluşturacak. Şehir Efsaneleri Sömestr Programı; Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nin açık ve kapalı alanlarında eşzamanlı biçimde devam edecek. Hiçbir ücret ödemeden aktiviteden yararlanacak olan katılımcılar, aralıklı dokuz gün boyunca sanatsal olduğu kadar kültürel bir seyir ve yolculuk halinde akranlarıyla dünyayı keşfedecekler. Pizza Kulesi, La Sagrada Familia, Tac Mahal, Eiffel Kulesi, Piramitler, Özgürlük Heykeli, Prag Saat Kulesi, Himeji Şatosu ve Galata Kulesi,  Kolektif Art saatlerinde enstalasyon olarak uygulanırken, bu önemli yapıların maketleri yaklaşık birer metre boyutlarında alanda sergilenecek. 


Neomarin Çocuk Kültür Merkezi etkinlikleri, Neomarin Pendik Alışveriş Merkezi içindeki salonunda, 14.00-18.00 saatleri arasında, ardışık atölyeler halinde ve  lisanslı eğitmenler liderliğinde yürütülmektedir. Ücretsiz etkinliklere bireysel katılım için herhangi bir rezervasyon gerekmemektedir. 



Geri Dön