25 / 04 / 2024

Dursun Özbek: Riva için düğmeye bastık!

Dursun Özbek: Riva için düğmeye bastık!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek,"Galatasaray'ın gayrimenkullerini değerlendirme yönünde birçok çalışmamız var. Riva için düğmeye bastık." açıklamasında bulundu.



Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Tesisleri'nde gerçekleştirilen pan kurulu toplantısında üyelere hitap etti.


Galatasaray'ın son dönemde 556 milyon lira kredi kullandığını, bu paranın 504 milyon lirasının ise önceki kredilerin geri ödemesinde kullanıldığını dile getiren Özbek, "Tasarrufa önem veren bir yönetim anlayışıyla, bu rakamları aşağı çekmeye gayret göstereceğiz." ifadelerini kullandı.


Açık veren mali yapıyı düzeltmek mecburiyetinde olduklarına dikkati çeken başkan Özbek, şunları kaydetti:


"Yeni kaynak peşindeyiz. Kulübün değerlerini geliştirmek suretiyle, sportif başarıları daha yukarılara çekme ve gelirleri yükseltme şeklinde planlıyoruz. Galatasaray'ın gayrimenkullerini değerlendirme yönünde birçok çalışmamız var. Riva için düğmeye bastık. Yakın bir tarihte bununla ilgili ayrı bilgi aktaracağım. Otel inşaatımız sürüyor, kapalı spor salonu için de son aşamaya geldik. Bunlar kulübe mali yük getirmeyen, ancak gelir sağlayacak projelerdir. Bugünkü kaotik mali durumdan çıkılabilmesi için bu tip projelere ağırlık veriyoruz."


Dursun Özbek, konuşmasının sonunda, "Bundan sonraki pan kurulu toplantısı bayramdan sonra olacak. Ben şimdiden hepinizin Şeker Bayramı'nı kutluyorum. Afiyet olsun." diyerek sözlerini tamamladı.  


AA


Geri Dön