28 / 03 / 2024

Duru Park projesi nerede?

 Duru Park projesi nerede?

Firma: Hak Yapı

Proje: Duru Park

Duru Park projesi İstanbul Anadolu Yakası’nda, Pendik’te inşa edilecek…



Duru Park’ın projelendirildiği 12 dönüm arazi, Pendik’te yer alıyor.  Duru Park  önemli geçiş noktalarının yer aldığı  Ankara  Caddesi üzerine inşa edilecek olan yeni bir proje. 

Bu ay itibariyle  Hak Yapı  tarafından inşaatına başlanacak olan Duru Park projesi E-5 Otoyolu’na 3 km, TEM Otoyolu’na 7 km,  Pendik Sahil Yolu’na 5 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 km, Pendik İDO iskelesine 5 km, Pendik Marina’ya ise 5,5 km mesafede yer alıyor. 

Ön satışlara başlanan Duru Park projesinde 3 blokta 215 konut bulunuyor. Projede alanları 62 ile 137 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor. Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak çeşitlendiriliyor. Fiyatları 102 bin 600 liradan başlayan evlere peşin ödemede yüzde 10 indirim yapılıyor.

2014 yılının Haziran ayında konut teslimlerinin yapılacağı Duru Duru Park projesinde yüzme havuzu, çocuk havuzu, yapay gölet, fitness center, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, çocuk parkı, yürüyüş alanları, kafeterya, kapalı parti ve kutlama alanı ve alışveriş merkezi yer alıyor.

444 1 620

www.hakyapi.com.tr

Nagihan Arat



projeye sor



Geri Dön