19 / 04 / 2024

Duvar kağıtları geri dönüyor!

Duvar kağıtları geri dönüyor!

Ev dekorasyonunda kuşkusuz en dekoratif çözümleri sunan duvar kağıtları ile evinizi bir günde küçük bir saray gibi dizayn edebilir, atmosferini değiştirebilirsiniz  



Ev dekorasyonunda kuşkusuz en dekoratif çözümleri sunan duvar kağıtları ile evinizi bir günde küçük bir saray gibi dizayn edebilir, atmosferini değiştirebilirsiniz. İtalyan boya gibi pahallı alternatifler yerine tercih edebileceğiniz duvar kağıdı uygulaması, eşyalarınızı kirletme riski olmadığı için herhangi bir tadilat ortamı yaratılmadan pratik bir çözüm olarak karşınıza çıkıyor.

Çiçek desenli modeller
Geçmişte son derece moda olan, neredeyse tüm evlerin duvarlarını türlü türlü motiflerle ve gölge oyunlarıyla süsleyen duvar kağıtları 90'lı yıllarda saten boyalarla girdiği savaşta ne yazık ki yenik düşmüştü.

İnsanların hayat tarzlarının evlerine yansıdığını söyleyen uzmanlar, seçilen rengin, mobilyaların, dekorasyon stillerinin o evde yaşayan bireyİerin hayata bakış açılannı da gözler önüne serdiğini belirtiyorlar. Haliyle, insanların günümüzün o rengarenk günlük yaşamı karşısında kendilerini tek bir renkle sınırlandırmak istememeleri son derece normal bir hâl alıyor.

Klasik saray süslemeleri de revaçta
Bu yıl iç mimarlann gözde tasanmlannda yer bulacak 2011 duvar kağıdı modelleri ise kendi modalarını yaratıyor ve bir nevi duvar kağıtlarının kullanımı konusunda yaşadıkları geri dönüşü kullanılan modellere de yansıtarak çoğunlukla büyük çiçek desenleri ve klasikleşmiş saray süslemeleri üzerinde duruyor.
Sabah/Ev dekorasyon

 


Geri Dön