26 / 04 / 2024

Duvar kağıtları yeni renk ve seçenekleriyle tekrar moda oldu!

Duvar kağıtları yeni renk ve seçenekleriyle tekrar moda oldu!

Bir dönemin vazgeçilmezi olan duvar kağıtları tekrar moda oldu. Mobilyalarınıza fon olarak kullanabileceğiniz pek çok desen ve renk bulabilirsiniz  



Son yıllarda bir kenara atılan ve pek fazla kullanılmayan duvar kağıtları, yeniden moda oldu. Üstelik çok fazla renk ve model seçeneği de bulmak mümkün. Yeter ki siz nasıl bir dekorasyon yapmak istediğinize karar verin. İşte bilmeniz gerekenler:
Hafif desenli duvar kağıtları, yaşadığınız ortama canlı ve taze bir hava katar. Yatak odanızın, günlük yaşam alanlarınızın hatta mutfağınızın havasını tazelemek istiyorsanız minik ve hafif desenli kağıtları tercih edin.

Parlak ve vurgulu renkler kullanırken dikkat etmeniz gereken konu, bunu ne sıklıkla uygulayacağınızdır. Örneğin tüm odanın duvarlarını kapladığınızda renkler canlı olsa bile bu durum mekan için yorucu olabilir. çiçek desenleri
Düz renkte boyadığınız odanızın bir duvarını çok sevdiğiniz pop tarzı veya çiçekli bir kağıtla kaplayabilirsiniz. Bu tarzı en iyi yansıtsan turuncu, sarı ve pembe tonlarıdır.
Duvar kağıdı seçiminde en sık tercih edilen; ince ve zarif çiçek desenleridir. Bu tarz desenler, her tarzda mobilya ile kolayca bütünleşir.
Daha sofistike bir hava yaratmak istiyorsanız çizgili bir duvar kağıdı seçebilirsiniz.

Sabah

 


Geri Dön