20 / 04 / 2024

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.



Merkezi ısıtma sistemlerine yeni bir bakış açısı ve yüksek verim getiren duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, sahip oldukları teknolojik özellikleriyle maksimum kontrol ve yüksek verime olanak sağlıyor. Uzaktan erişim ile kontrolü ve yönetimi sağlanabilen kazan dairelerinde, sistem takibini yapabilmek, hata ve arıza raporlarını e-posta olarak alabilmek mümkün oluyor. Böylece, erken müdahale olanağı ortaya çıkıyor ve sistem yönetimi kolaylaşıyor.


Arıza bildirimi


Uzaktan erişim özelliği, kazan dairelerine Dünya'nın herhangi bir yerinden akıllı telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden internet altyapısı ile bağlanma şansı sunan kontrol panelleri sayesinde sağlanıyor. Bu kontrol panelleri vasıtasıyla kazanların çalışma ve sıcaklık ayarları kontrol edilebiliyor ve panelin işlem menüsünden istenen değişiklikler yapılabiliyor. Daha da önemlisi; yeni meydana gelen arızalar, sistem kurulumu esnasında belirlenen kişilere (yetkili servis, bina yöneticisi, hane sakinleri vs.) aynı anda e-posta olarak iletilebiliyor.


EVOMAX kazanlarda uzaktan erişim özelliği


110 yıllık tecrübeye dayanılarak IDEAL fabrikalarında üretilen 42, 65, 90, 105, 125 ve 160 kW kapasite seçeneklerine sahip EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar; kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı sağlayan birçok özelliğinin yanında Türkçe karakterli kullanıcı ara yüzü ve uzaktan erişim (web server) seçenekleriyle maksimum sistem yönetimine olanak vermektedir.


EVOMAX ile kurulan uzaktan erişimli sistemler, merkez servis haricinde 3 farklı kullanıcıya mail ile hata mesajı gönderebilmektedir ve böylelikle henüz kullanıcının talebi dahi olmadan yetkili servisin sisteme müdahale etmesine olanak sağlamaktadır. Uzaktan erişim imkanını kazan dairelerinde uygulayabilmek için sadece modemden panele ethernet hattının çekilmesi ve statik bir IP ‘nin alınması yeterlidir. Kurulum sonunda herhangi bir ilave maliyet getirmeyen işletim sistemi, ısıtma sisteminin düzenli kontrollerinin yapılmasını sağlayarak, özellikle geçiş mevsimlerinde yüksek tasarruf olanağı sunmaktadır.


Termo Teknik kombi ve kazan serisi


Termo Teknik’in ısıtma ürünlerindeki partneri Ideal Boilers tarafından üretilen  kombi ve kazanlar; 3 kilovat (kW)’tan 3,5 megavat (MW)’a kadar  olan ısıtma ihtiyaçlarında bireysel konut projelerinden, endüstriyel tesislere varıncaya kadar çok geniş bir alanda hizmet verebilmektedir. Ideal Boilers’ın merkezi ısıtma sistemleri ürün çeşitlerine bakıldığında çelik kazanlar, döküm dilimli kazanlar, yoğuşmalı duvar tipi ve yoğuşmalı yer tipi kazanlar bulunmaktadır.


Türkiye’de kazan dairelerinde bu gelişmiş servis hizmetinin öncelikli sağlayıcısı olan Termo Teknik’in her geçen gün daha da yaygınlaşan yetkili servisleri bugün 7 coğrafi bölgede 150’ i aşkın servis noktası ile konvansiyonel kombi, premix yoğuşmalı kombi, duvar tipi yoğuşmalı kazan, havlu ve panel radyatörlere servis hizmeti vermektedir. Termo Teknik kombi ve kazan serisi ürünlerine www.termoteknik.com sayfasından ulaşabilirsiniz.


Geri Dön