19 / 04 / 2024

Duygu Meltem Yalçınkaya Avrupa'da izleyicilerine tapu dağıttı!

Duygu Meltem Yalçınkaya Avrupa'da izleyicilerine tapu dağıttı!

Almanya ve Hollanda'da Prof..Dr.Nihat Hatipoğlu'nun ''Dosta Doğru'' organizasyonun ana sporu olan DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya Avrupa'da izleyicilerine tapu dağıttı...



Almanya ve Hollanda'da Prof..Dr.Nihat Hatipoğlu'nun  ''Dosta Doğru'' organizasyonun ana sporu olan DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya, geçtiğimiz hafta toplantılara katılan izleyicilerine, aldıkları evlerin tapularını dağıtırken,kura ile de  birer adet  7 günlük hisse tapu ile 7 günlük termal hisse tapu hediye etti.


Aynı zamanda ATV Avrupa'da Emlak Turu programı da yapan Emlak 

Kraliçesi Duygu MeltemYalçınkaya, Almanya'nın Frankfurt,Dortmund, Hollanda'nın  Amsterdam,Goes,Klarenbeeg ve Rottermdam gibi şehirlerindeki toplantılarda yaklaşık 5 bin izleyicisiyle buluştu ve kendisinden ev alanların tapularını dağıttı.


Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu'nun da konuşmacı olarak katıldığı toplantılardan önce ev ziyaretlerinde de bulunduğunu  belirten Yalçınkaya, '' 3 yılda Emlak Turu programıyla Didim,Bodrum ve Kuşadası 10 bin kişiyi  tapu sahibi yaptığını anlattı ve onları ev sahibi yaptığım için gurur duyuyorum'' dedi..


ÇEKİLİŞTE HEDİYE TAPU KAZANANLARIN LİSTESİ


Hollanda Rotterdam'dan Melisa Müslüme Çelik, Arzu Müberra Ünlü ömür boyu 7 günlük hisse tapu,Klarenbeeg Havva Şahingöz ömür boyu hisse tapu, Havva Düzgen ise 3 gün tatil ve check-up,Goes'ten Hayriye Çeliktaş,Amsterdam'dan Merve Orta ömür boyu hisse tapu, Almanya Dortmund'tan Aylin Tezcan, Dilara Büdüş ömür boyu hisse tapu ile Nurten Safrantı  triplex villa arsası kazandılar.




Geri Dön