29 / 03 / 2024

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi açıldı!

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi açıldı!

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesi dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Düzce’mizde uzun yıllardır bizi yoran hastane sorununu çözmüş bulunuyoruz.” ifadesini kullandı ve devlet hastanesinin Düzce’ye hayırlı olmasını temenni etti.



Aziziye Mahallesi'nde bulunan ve bugün itibariyle kapılarını vatandaşlara açan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesi dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Düzce’mizde uzun yıllardır bizi yoran hastane sorununu çözmüş bulunuyoruz.” ifadesini kullandı ve devlet hastanesinin Düzce’ye hayırlı olmasını temenni etti.


352 yatak kapasiteli Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde vatandaşlara poliklinik hizmeti verilmeye bugün itibariyle başladı. Yeni devlet hastanesinin hizmete girmesi üzerine açıklama yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Düzce’mizde uzun yıllardır bizi yoran hastane sorununu çözmüş bulunuyoruz. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce milletvekillerimiz Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte göreve geldiğimiz süreden itibaren hastane inşaatının bitirilerek hizmete açılması için büyük efor sarfettik. Defalarca yüklenici firma ve  TOKİ  yetkilileri ile en kısa sürede hastanenin açılması için toplantılar yaptık ve Ankara’da da takibini yaptık. 300 yatak olan kapasiteyi 352’ye çıkardık. Fiziki olarak tüm eksikliklerin tamamlanarak açılmasını istedik. Bugün itibariyle de hastanemiz hizmete açıldı. Vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz 352 yataklı devlet hastanemiz ilimize hayırlı olsun. Bundan sonra da diğer projelerimizi hayata geçirerek ilimize ve vatandaşlarımıza hizmet noktasında önemli işler başaracağız.” ifadelerinde bulundu.


 Düzce Manşet


Geri Dön