20 / 04 / 2024

Düzce Gümüşova'da 5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Gümüşova'da 5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gümüşova Belediye Başkanlığı, Gümüşova ilçesi, Selamlar Köyü'nde bulunan 3 sanayi arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 32 bin 363 TL olarak belirlendi.



Gümüşova Belediye Başkanlığı, Gümüşova ilçesi, Selamlar Köyü'nde bulunan 3 sanayi arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 32 bin 363 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Gümüşova Belediye Başkanlığından:


Düzce Gümüşova da 5 milyon TL ye satılık 3 arsa!



Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlardan 1. ve 2. Sıradaki taşınmazlar Açık Teklif Usulü ile 3. sıradaki taşınmaz Kapalı Teklif Usulü ile karşılarında belirtilen tarih ve saatte Gümüşova Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Encümen huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca satış ihaleleri yapılacaktır. İsteklilerde aranacak belgeler:

a) GERÇEK KİŞİLERDEN: 1 - Geçici teminat mektubu veya makbuzu (Nakit teminatlar Belediyemizin Düzce Halk Bankası Şubesi TR87 0001 2009 3270 0007 0000 15 Numaralı Iban Hesabı ile Belediyemiz Tahsilat servisine yatırılabilir. Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır) 2 - Adres beyanı 3 - Nüfus kayıt örneği 4 - Noter tasdikli imza beyannamesi 5 - İhale şartname bedeline ait makbuz (Gümüşova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahsilat Servisinden 300,00 TL.’ye satın alınacak) 6 - Gümüşova Belediyesine “Borcu yoktur” belgesi 7 - Vekâleten katılması halinde Noter tasdikli Vekâletname vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi

b) TÜZEL KİŞİLERDEN: 1 - Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri 2 - Adres beyanı 3 - Mevzuatı gereği kayıtlı olduğuna dair Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası belgesi 4 - Geçici teminat mektubu veya makbuzu (Nakit teminatlar Belediyemizin Düzce Halk Bankası Şubesi TR87 0001 2009 3270 0007 0000 15 Numaralı Iban Hesabı ile Belediyemiz Tahsilat servisine yatırılabilir. Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır) 5 - İhale şartname bedeline ait makbuz (Gümüşova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahsilat Servisinden 300,00 TL.’ye satın alınacak) 6 - Gümüşova Belediyesine “Borcu yoktur” belgesi 7 - Vekâleten katılım halinde Noter tasdikli Vekâletname ile vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi

İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale günü, saat 10:00’a kadar, Gümüşova Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler. (Posta ile gönderilen tekliflerin de yine aynı saate kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne ulaşması şarttır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

- İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 17. Maddesi gereğince ilan olunur.



Geri Dön