20 / 04 / 2024

Düzce Şıralık Sosyal Tesisleri'nin projesi hazırlandı!

Düzce Şıralık Sosyal Tesisleri'nin projesi hazırlandı!

Düzce Belediyesi ile Gençlik ve spor İl Müdürlüğü tarafından Şıralık mevkiindeki spor ve sosyal tesislerin projesi hazırlandı.Düzce Belediyesine tahsis edilen 38 bin 750 metrekarelik kısmında yapılacak tesisler için fizibilite yapıldı.



Düzce Belediyesi ile Gençlik ve spor İl Müdürlüğü tarafından Şıralık mevkiindeki spor ve sosyal tesislerin projesi hazırlandı. Toplam 141 bin 250 metrekarelik alanda Düzce Belediyesine tahsis edilen 38 bin 750 metrekarelik kısmında yapılacak tesisler için fizibilite yapıldı.


Şıralık mevkiinde bir süre önce 20 bin metrekarelik alan spor faaliyetlerinde kullanılmak üzere Fenerbahçe spor kulübüne satıldı. 38 bin 750 metrekarelik alan sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere Düzce Belediyesine tahsis edildi. Proje çalışmaları Belediye tarafından yürütülüyor. 45 bin 14 metrekarelik alan sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne tahsis edildi. Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne tahsis edilen alanda mevcut 2 adet futbol sahası ve 1 adet tribün bulunuyor. Alanda saha çevresine yürüyüş parkuru ve çevre düzenlemesi yapılması planlandı. Planlanan bu işler için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından 950 bin lira ödenek temin edildi.


Milliyet


Geri Dön