20 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.



E7 Grup tarafından inşa edilen Sky Tower Hotel 184 odalı olarak tasarlandı. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel 24 ay vadelendiriliyor. 


Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgilerine göre projenin Akçakoca Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi'nde bulunduğunu söyleyebiliriz. Fiyatları dönemlere göre değişiklik gösteren proje 2 yıldır faaliyette. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor. 


Sky Tower Hotel'in sosyal donatı alanları içerisinde; kapalı havuz, tenis kortu, mini basketbol sahası, kongre alanları, mini futbol ve masa tenisi, plaj, bilardo, Thalasso therapy & spa alanı bulunuyor. 


Her şey dahil olarak 6 yıl boyunca, her yıl 1 hafta olacak şekilde tatil imkanı sağlayan Sky Tower Hotel'de 2 kişilik devri tatil fiyatları; mavi dönem için 10 bin 900 TL, kırmızı dönem için 16 bin 400 TL,  sarı dönem için 12 bin 400 TL, beyaz dönem için 8 bin 900 TL olarak belirlendi. 


Düzce Sky Tower Hotel ulaşım : Yalı Mahallesi, İnönü Cad, Ceneviz Sk No:2 Akçakoca / Düzce


Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön