26 / 04 / 2024

Düzce Yığılca Devlet Hastanesi 12 Ekim'de açılacak!

Düzce Yığılca Devlet Hastanesi 12 Ekim'de açılacak!

Yığılca Devlet Hastanesi 12 Ekim tarihi itibari ile yeni binasında hizmet verecek. Yığılca insanının sağlık çilesi sona erecek. Her türlü donanım ve ekipmana sahip hastane son sistem özelliklere göre yapıldı.



Önümüzdeki günlerde resmi açılışının yapılacağını söyleyen YığılcaBelediye Başkanı Muzaffer Yiğit, “Başta Valimiz Ali Fidan, AK Parti İl Başkanımız Hikmet Keskin ve vekillerimiz olmak üzere hastanemiz konusunda her türlü katkıyı görüyoruz. Hastanemizin açılışı ile birlikte 1 Dahiliye uzmanı, 1 Çocuk Uzmanı, 2 Diş Hekimi, 1 Aile Hekimi uzmanı görev yapacak. Hastanemiz 24 saat kesintisiz hizmet verecek. Yığılca Belediye Başkanı olarak nasıl ilçemizin başarısı için çalışıyorsak halkımızın sağlığı da bizim için çok önemli. Bu konuda da büyük bir hassasiyet içinde takipte olacağız. Vatandaşımız çok iyi bilsinler ki Valimiz, Sağlık Müdürümüz ve İlçe Kaymakamımız hastanemiz üzerinde hassasiyetle durmakta. Vatandaşımızın sağlığı üzerinde önemle durmaktadırlar. Yine çok yakın zamanda müjdesini vereceğimiz hastanemizin en önemli en son sistem bir biyokimya laboratuarı kurma çalışmalarımız konusunda Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü bir çalışma yapmaktadırlar. Bunun müjdesini en kısa zamanda vereceğiz” dedi.

Başkan Yiğit hastanede hizmet verecek birimleri şöyle açıkladı. ”24 saat kesintisiz Röntgen Hizmeti. 24 saat kesintisiz Labaratuar Hizmeti. 24 saat 112 Acil Servis Hizmeti. 24 saat kesintisiz Diş Tabipliği Hizmeti. Aile Hekimliği uzmanı. Dahiliye Uzmanı. Çocuk Uzmanı. Cenaze Yıkama ve Morg Hizmetleri. Acil Müdahale Ekibi. 24 saat kesintisiz evde bakım hizmetleri. 5 adet Pratisyen hekim hizmeti. 2 adet çevre sağlığı hekim hizmeti. 6 adet hemşire, 7 adet Ebe, 4 güvenlik, 4 hizmetli, 1 Teknik personel,

2 Temizlik personeli. Kesintisiz Ambulans hizmeti ve gerekli durumlar hazır personel olmak üzere hastanemiz hizmet verecektir. Hastanemizin Yığılca insanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder emeği geçen herkese teşekkür ederim.”



Hürriyet 


Geri Dön