26 / 04 / 2024

Düzce'de 7.2 milyon TL'ye satılık 8 arsa ve 6 işyeri!

Düzce'de 7.2 milyon TL'ye satılık 8 arsa ve 6 işyeri!

Düzce Belediye Başkanlığı; mülkiyetindeki 8 arsa ve 6 işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 7 milyon 238 bin 316 TL olarak belirlendi.



DÜZCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN


Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listede belirtilen arsaların ve işyelerinin niteliğindeki taşınmazlar, 2886 Devlet İhale Yasası'nın 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü Artırmayla satılacaktır. İhale 07 Ocak 2016 Perşembe günü aşağıda belirtilen saatlerde Düzce Belediyesi Ercümen Toplantı Salonu'nda, Ercümen huzurunda yapılacaktır.


İhale edilecek mülklere ait geçici teminat tutatları %3 oranında olup, Katma Değer Vergisi Kanunu'nun 17/4-r maddesi uyarınca *( KDV'den istisna) muaf olan gayrimenkuller listede belirtilmiş olup tahmini satış bedelleri ve ihale teminat tutarları aşağıda olduğu gibidir.



Düzce de 7.2 milyon TL ye satılık 8 arsa ve 6 işyeri!



İhaleye Katılmak İçin İstenen Belgeler:


* Kanuni ikametgâh belgesi (Şirketlerde aranmaz)


* İsteklinin tüzel kişi olması hainde tüzel kişiliği temsilen noter tasdikli yetki belgesinin ve imza sirküleri, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, Ticaret Odası Kaydı ibraz edilmesi.


* Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ve ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi.


* İstekli adına vekâleten iştirak ediliyor ise, asıl isteklinin adına başvurmaya yetkili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve noter onaylı imza beyannamesi vermesi.


* 2886 Sayılı Devlet ihale Kanunu’ nun 26. maddesinde belirtilen değerlerde yukarıda yazılı teminat tutarlarının verilmesi.


* İsteklinin 2886 Sayılı Devlet ihale Kanunu gereğince ihalelerden yasaklı olmadığına dair yazılı beyanı ve idareye borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı.


ihaleye katılmak isteyenler teminatlarını ve yukarıda belirtilen belgelerini “Alındı Belgesi” karşılığında ihale günü ve saatine kadar Yazı işleri Müdürlüğü’ ne teslim edebilirler, istekliler bu işe ait şartnameyi ihale günü ve saatine kadar her gün mesai saatleri içerisinde imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde görebilir ve temin edebilirler, ilan olunur.


Geri Dön