26 / 04 / 2024

Düzce'nin bazı mahallelerine ilave imar planları!

Düzce'nin bazı mahallelerine ilave imar planları!

Düzce'de bir süre önce mahalle statüsüne geçen Soğukpınar’da imar planları tamamlandı. Şimdi de Sarayyeri, Arapçiftliği, Körpeşler ve Akınlar Mahallelerinde ilave imar planlarının yapılması gündeme geldi.




Düzce’deki 56 mahalledeki imar planlarındaki düzenlemeler tamamlanıyor. Bir süre önce mahalle statüsüne geçen Soğukpınar’da imar planları tamamlandı. Şimdi de Sarayyeri, Arapçiftliği, Körpeşler ve Akınlar Mahallelerinde ilave imar planlarının yapılması gündeme geldi. Bunun dışında Nalbantoğlu Mahallesi sınırları içersinden geçen Düzce Kenti Kuzey Çevre yolunun yakın çevresinde ilave imar planları da yapılacak.  Konu önce imar komisyonu tarafından değerlendirilecek ardından da Meclis’e getirilecek.



Düzce Belediyesi


Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Soğukpınar ve Konuralp’daki imar planlarının ardından, Sarayyeni, Arapçiftliği ve Akınlar mahallelerinde de ilave imar planları yapılacak. Konu, Belediye Meclisi’ne getirildi. Düzce’deki 56 mahalledeki imar planlarındaki düzenlemeler tamamlanıyor. Bir süre önce mahalle statüsüne geçen Soğukpınar’da imar planları tamamlandı. Şimdi de Sarayyeri, Arapçiftliği, Körpeşler ve Akınlar Mahallelerinde ilave imar planlarının yapılması gündeme geldi. 


Yeni Akit 


Geri Dön