23 / 04 / 2024

Düzce'nin imar planları tamamlanıyor!

Düzce'nin imar planları tamamlanıyor!

Düzce belediye sınırları içindeki tüm mahallelerde nazım imar planları için, sonradan sınırlara dahil olan mahallelerdeki ilave imar planları tamamlanıyor. Şehir imar planı için genel görüşmeler Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumlarında tamamlanacak.




Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan son nazım imar planlarına sonradan belediye sınırları içine giren yerlerin ilave imar planları işlenecek. Buna ilişkin ilave imar planları Meclisin Mart ayı gündemine alındı. Buna göre, Kuyumcuhacıali, Kazukoğlu, Arapçiftliği ve Sarayyeri Mahallelerinde ilave imar planı, Darıcı Mahallesi sınırları içinde Aydınpınar Caddesinin doğusunda ilave imar planı, Sarayyeri, Çamköy ve Arapçiftliği çevre yolu ile Sancaklar, Darıcı, Şıralık, Çavuşlar ve Tokuşlar, Şıralık Mahallesi ilave imar planı Meclis tarafından görüşülecek. 




Düzce Belediyesi


Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Düzce Belediyesi'nin hazırladığı son nazım imar planlarına belediye sınırları içine giren yerlerin ilave imar planları işlenecek.

İmar planlarının işlenmesi konusu meclisin mart ayı gündeminde yer aldı.  Buna göre, Kuyumcuhacıali, Kazukoğlu, Arapçiftliği ve Sarayyeri Mahallelerinde ilave imar planı, Darıcı Mahallesi sınırları içinde Aydınpınar Caddesinin doğusunda ilave imar planı, Sarayyeri, Çamköy ve Arapçiftliği çevre yolu ile Sancaklar, Darıcı, Şıralık, Çavuşlar ve Tokuşlar, Şıralık Mahallesi ilave imar planı Meclis tarafından görüşülmesi planlanıyor.


Yeni Akit 


Geri Dön