26 / 04 / 2024

DYO 60'ıncı yılını 2 yeni fabrikayla kutladı!

DYO 60'ıncı yılını 2 yeni fabrikayla kutladı!

Türk sanayisinin emekleme dönemini yaşadığı 50’li yıllarda ülkenin ilk yerli boya fabrikası olarak kurulan DYO, yıldönümünü iki yeni fabrika ile kutladı...



DYO Boya Fabrikaları, 1954’ten beri hepsi sektörde ilk olan yenilikçi ürünlere yaşama renk katıyor. İnşaat boyalarından sanayi boyalarına, mobilya boyasından otomotiv ve toz boyaya kadar pek çok sektörde faaliyet gösteren DYO, son 5 yıldaki ivmesini 2014 yılında da sürdürerek, 2015 için güç topladı. Geçen yıl Turgutlu’da toz boya, Çiğli’de bobin boyaları yatırımı yaparak fabrika sayısını 5’e çıkaran DYO’nun 60. yıl pastasını Onursal Başkan Selçuk Yaşar ile Yaşar Holding ve DYO yöneticileri birlikte kesti. Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ile Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Serdar Oran, Selçuk Yaşar’a teşekkür plaketi verdi. 


HEP ZIRVEDE OLDUK 

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, DYO’nun öncülüğün, liderliğin, kararlılığın, marka sevdasının, zor zamanlarda güçlü durarak zorlukları aşmanın ve başarıya ulaşmanın sembolü olduğunu belirterek, “Zirvede kalmak için hep birlikte yapacağımız çok iş var. Birlik ve güven duygusu gelecekte de başarılı olmamızdaki en önemli unsur” dedi. İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş da, güçlü kurumsal değerlere sahip şirketlerin uzun ömürlü olduğuna dikkat çekti.


VERİMLİLİK ARTIŞI İLE YÜKSEK KARARLILIK

Son 5 yılda olduğu gibi 2014 yılında da boya sektörünün üzerinde büyüme rakamlarına ulaştıklarını belirten Genel MüdürSerdar Oran, “Kalite, mükemmellik, müşteri memnuniyeti ve verimlilik artışı üzerine yoğunlaşan çalışmalar sonucu yüksek kârlılık oranlarını yakaladık. 2015 yılına Türkiye ve yurtdışında 5 fabrikası, 1.100 çalışanı ve binlerce iş ortağı olan bir şirket olarak girdik. Bir marka için 60 yıldır var olmak ve aynı heyecanla bir sonraki günü planlamak büyük başarıdır” dedi.


Hürriyet


Geri Dön