24 / 04 / 2024

DYO eğitim ve uygulama merkezi törenle açıldı!

DYO eğitim ve uygulama merkezi törenle açıldı!

Dyo 'nunyeni Eğitim ve Uygulama Merkezi çiğli Fabrikası 'ndadüzenlenen törenle açıldı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı 'nın yanı sıra törende, Türkiye 'nin dört bir yanından gelen oto tamir boyası bayileri de hazır bulundu...



Dyo 'nunyeni Eğitim ve Uygulama Merkezi çiğli Fabrikası 'ndadüzenlenen törenle açıldı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı 'nın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanvekili Yılmaz Gökoğlu, İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ve Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran 'ın da katıldığı törende, Türkiye 'nin dört bir yanından gelen oto tamir boyası bayileri de hazır bulundu.

Boya sektöründe adı yenilikle anılan Dyo, otomotiv boyaları alanında da müşterilerine çözümler sunuyor. Açılışı yapılan yeni eğitim ve uygulama merkezinde; oto boyacıları, servis ustaları, bayi tezgahtarları veDyo 'nun oto tamir boyaları bayilerine yönelik eğitimlerin yanı sıra farklı konularda da eğitimler verilecek.

Renk, ürün, uygulama ve nokta tamir eğitimleri gibi pek çok alanda eğitimler verilmesi planlanan merkezde, gelecekte bu sektörde çalışacak gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmak da hedefleniyor. Dyo Eğitim ve Uygulama Merkezi 'nde, Milli Eğitim ve çıraklık Merkezleri ile Meslek Lisesi öğrencilerine, Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine ve çıraklık Okullarına giden gençlere yönelik eğitim programları da yer alacak. Böylece 8 yıllık zorunlu eğitimden sonra azalan boyacı çıraklarının yetişmesine de fayda sağlamak amaçlanıyor.

Dyo 'nun yeni Eğitim ve Uygulama Merkezi 'nde, bayilere 70 bin farklı renk yapabilen yeni DyoMixline makinesinin müjdesi de verildi.

Törenin açılışında konuşan Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Dyo 'nun inşaat boyalarında olduğu gibi oto tamir boyaları pazarında da iddialı olduğunu belirterek, bu alandaki büyümelerini sürdürdüklerini vurguladı. Yiğitbaşı, Dyo 'nun2008 yılında tüm oto tamir boyalarındaki pazar payı yüzde 4 'ken, 2010 yılında bu rakamın yüzde 10 seviyesine yükseldiğini belirterek, 2011 yılında sektördeki paylarını yüzde 12 'lere çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

 


Geri Dön