25 / 04 / 2024

DYO'dan ödüllü fotoğraf yarışması!

DYO'dan ödüllü fotoğraf yarışması!

Dyo 'nun boya profesyonelleri için kurduğu DYOLOG sistemine üye olanlar hep kazanıyor. Dyo 'nun Helal Olsun Ustaları ve sisteme üye boya tezgahtarları 13 Temmuz 'a kadar çocukları ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını gönderip, Dyo 'nun ödüllü yarışmasına



Dyo 'nun bu yıl ikincisini düzenlediği fotoğraf yarışmasına, Usta ve tezgahtarları buluşturan ve pek çok ayrıcalık sunan Dyolog Programı 'na üye olanlar başvurulabiliyor. Dyolog üyesi olmak ise hem ücretsiz hem de çok kolay. Sisteme üye olan usta ve tezgahtarlar, 13 Temmuz 'a kadar çocukları ile birlikte çekilmiş bir fotoğraflarını isim, soyad, adres, e-mail adresi ve cep telefonu numaralarını belirterek www.dyolog.com.tr adresine yükleyebilir ya da [email protected] adresine e-mail atabilir. Dileyen ustalar ise fotoğraflarını Dyo 'nun Gebze fabrika. D.O.S.B 2 Kısım Fırat Cad No:11 Dilovası/ Kocaeli adresine posta ile göndererek de yarışmaya katılabilir.   Dyo kalitesini seçen usta ve tezgahtarları ödüllendirmek ve çocukları ile birlikte güzel bir anıyı paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın bu yıl ikincisi yapılıyor. Geçen yılki yarışmaya birbirinden yaratıcı yüzlerce fotoğrafla başvuru yapılmış, yarışma sonunda 10 Dyo ustası aileleri ile çeşme Altınyunus Resort & Thermal Hotel 'de birlikte bir haftalık güzel bir tatil kazanmıştı.  

Bu yıl yarışmada fotoğrafları ile dereceye girecek 25 ustayı Dyo çeşitli hediyeler ile ödüllendirecek. Baba çocuk ilişkisini en iyi anlatan fotoğrafların ödüllendirileceği yarışmada derecelerine göre 5 kişi aileleri ile birlikte çeşme Altınyunus Resort & Thermal Hotel 'de 5 gece 6 gün tatil, 5 kişi 32 ' ' LCD TV, 5 kişi netbook, kalan 10 kişi ise dijital fotoğraf makinesi kazanacak.


Geri Dön