25 / 04 / 2024

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.




Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markaları ile her yaştan ziyaretçisine kaliteli ve konforlu bir alışveriş ortamı sunan Piazza AVM’nin mağaza karmasına, anne ve bebek ürünleri markası ebebek de ekleniyor. Anne-babaların bebekleri için aradıkları her şeyi anne ilgisi, uzman bilgisi ile aynı çatı altında onlara sunan ebebek, 27 Eylül’de açılıyor. 750 metrekarelik Kahramanmaraş Piazza mağazası ileebebek.com dahil 76 mağazaya ulaşacak olan ebebek, anne-babalara kaliteli ürünleri, hesaplı fiyatlarla sunmaya devam edecek.


Mağaza yatırımları ile ilgili bilgi veren ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş, “ebebek olarak öncelikli amacımız, bebeği için hep en güzelini düşünen anne ve babaların yanında olmak. 15 yıldır hız kesmeden Anadolu’da yaygınlaşmaya devam ederken; anne ve babaların bebekleri için tüm ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyor, bebeklere anne şefkatiyle yaklaşmayı esas kılıyoruz. Kahramanmaraş’ta açılışını gerçekleştireceğimiz yeni mağazamız ile birlikte Türkiye genelinde ebebek.com internet satış sitemiz dahil 76 mağazamız ile hizmet sunmaya başlıyoruz. 2016 yılı sonunda 83 mağazaya, 2020 yılında ise 130 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Açtığımız her yeni mağazamızda hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.





Maraş Bugün




Geri Dön