19 / 04 / 2024

Ebru Gündeş Dubai'de ev satın aldı!

Ebru Gündeş Dubai'de ev satın aldı!

Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in nikahtan sonra Dubai'de bir ev satın aldığı iddia edilmişti



Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ın eski aşkı Günel, sanatçının Azerbaycan'a gitmesini diline doladı: Reza'nın ailesi Dubai'de. Kimin elini öpeceksin Ebru

Ebru Gündeş'in eşi İranlı işadamı Reza Zarrab'ın eski sevgilisi Günel'den çarpıcı açıklamalar. Günel, Ebru Gündeş'in Azerbaycan'a eşinin ailesini görmeye gitmesini eleştirdi. 'Günde 8' adlı programa katılan genç şarkıcı, 'O beyefendi İran asıllı Azeridir.  Ailesi de Dubai'de yaşamaktadır. Ebru, Azerbaycan'a kimin elini öpmeye gidecek? Azerbaycan halkı böyle bir şeyi kabul edecek bir halk değil' dedi. Zarrab'ın ismini özellikle kullanmayan Günel, Gündeş hakkında daha fazla açıklama yapmaktan kaçındı. Ebru Gündeş'in geçen hafta bir yıllık beraberliğin ardından nikah masasına oturduğu Reza Zarrab'ın ailesiyle olan bağlarını güçlendirmek için Azerbaycan'a gittiği söylenmişti. Gündeş'in eşinin ailesiyle yakınlaşmak için aile büyüklerinin elini öpeceği iddia edilmişti.

Dubai'den ev almıştı
REZA Zarrab'ın Ebru Gündeş ile evlenmeden bir süre önce Günel'in evinden çıkarken görüntülenmesi tartışmaların fitilini ateşlemişti. Günel'in, Ebru Gündeş hakkında yaptığı açıklamalar karşısında sert konuşan ünlü işadamı, 'Ebru benim namusumdur. Onun çocuklarımın annesi olmasını istiyorum' demişti. Bu açıklamalardan kısa bir süre sonra da ikili gizlice evlenmişti. Ebru Gündeş'in nikahtan sonra Dubai'de bir ev satın aldığı iddia edilmişti.
Ömer Karahan / Akşam


Geri Dön