19 / 04 / 2024

Ebru Öz: Gayrimenkul için yabancı yatırımcılar çok önemli!

Ebru Öz: Gayrimenkul için yabancı yatırımcılar çok önemli!

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden 200 firmadan birisi olan Lal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, sektörün yükselişi için yabancı yatırımcıların büyük önem taşıdığını bildirdi.



Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden 200 firmadan birisi olan Lal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, sektörün yükselişi için yabancı yatırımcıların büyük önem taşıdığını bildirdi. Dünyanın dört bir yanından gelen 21 binin üzerinde sektör temsilcisinin yer aldığı fuarda 2 bin 300 stand açıldı. Türkiye gayrimenkul piyasasının son yülardaki yükselişine dikkat çeken Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, yükselişin sürmesi açısından yabancı yatırımcüarm önemli olduğunu bildirdi. 7 bin 500'ü aşkın şirketin katıldığı fuarın da önemine işaret eden Öz, Türkiye'den 200 şirketi temsilen 600 kişinin katıldığı bilgisini verdi. 


Toplam 4 gün süren ve yeni projelerin görücüye çıktığı MIPIM 2015'te, birbirinden önemli başlıkların değerlendirildiği panel ve çalıştayların da yer aldığı 75 etkinliğin gerçekleştirildiğine dikkat çeken Eda Öz, küresel anlamda sektördeki gelişimin takip edilmesi açısından MIPIM'in çok önemli bir noktada yer aldığını ifade etti. 


Dünya


Geri Dön