25 / 04 / 2024

Ebru Öz kimdir?

Ebru Öz kimdir?

Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz kimdir? Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Öz ve Lal Değerleme..



Ebru Öz kimdir?

1974  Ankara  doğumlu olan Ebru Öz, 1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden Mimar olarak mezun olmuştur. Mezuniyetinden sonra çeşitli proje, mimarlık ve tasarım şirketlerinde çalışmıştır. 


1996 yılında kurulmuş olan LAL İnşaat Emlak Taahhüt ve Mühendislik Ltd. Şirketi’nde 1998 yılında Müdür/Değerleme Uzmanı olarak çalışmaya başlamış ve değerleme uzmanlığı alanında raporlar hazırlamıştır. 


2005 yılında müdürlük görevini yaptığı LAL İnşaat Emlak Taahhüt ve Mühendislik Ltd. Şirketi’ni yeniden yapılandırarak şirketin tamamen gayrimenkul değerleme ve danışmanlık şirketi olmasını sağlamıştır.

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından verilen gayrimenkul değerleme uzmanlığı lisansını 2005 yılında alan Ebru Öz, çalıştığı şirketin 2007 yılında A.Ş. olması ve şirketin de SPK lisanslı bir şirket olmasıyla, Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur.


Tecrübesi ve bilgi birikimi ile gayrimenkul değerleme, gayrimenkul piyasası, değerleme uzmanlığı, yerel ve bölgesel gelişim eğilimleri, küçük ve büyük ölçekli kentsel araştırmalar/analizler gibi konularda yayınladığı yaklaşık 50 adet makalesi ile bilgi birikimini gayrimenkul piyasası takipçilerine sunmuştur. 



Gayrimenkul sektörünün yükselişi için yabancı yatırımcılar önemli!






Geri Dön