25 / 04 / 2024

ECA bayi ve servis temsilcileri bir araya geldi!

ECA bayi ve servis temsilcileri bir araya geldi!

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki 1000’i aşkın E.C.A. bayi ve servis temsilcileri bir araya geldi



Türkiye yapı ve ısı sektöründe 60 yılı aşkın süredir hizmet veren, ısıtma sistemleri pazarının lider markası E.C.A., bayi ve servis kanalına verdiği önemi Türkiye genelinde 11 ilde çevre illerdeki bayi ve servisleri de katılımıyla gerçekleştirdiği iftar yemekleri ile gösterdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerine bu yıl 1000’in üzerinde bayi ve servis iş ortakları ile çalışanları katıldı. 


Elginkan Topluluğu’nun ısıtma sistemleri ürünlerinin üretimi ile yurt içi satış ve pazarlamasını gerçekleştiren  EMAS A.Ş. ve Topluluğun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelindeki iftar yemeklerine ev sahipliği yaptı.  


İstanbul’da Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in ev sahipliğinde Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirilen buluşma yoğun ilgi gördü. Muhteşem bir sema gösterisinin de sunulduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Gaye Akçen, E.C.A. bayi ve servisleriyle iftar yemeğinde bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, büyük E.C.A. Ailesinin her geçen gün daha da büyüdüğüne ve güçlendiğine dikkat çekti.


Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Üyesi ve Emas Makina San. A.Ş. Genel Müdürü Timur Demirel ile Emar Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Güngör de Türkiye genelinde gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonlarında ev sahipliği yaptılar. EMAS A.Ş. ve EMAR A.Ş. ekipleri birçok ilde bayi ve servisler ile bir araya gelerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Emas Makina Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Timur Demirel, E.C.A.’nın her zaman bayilerinin ve servislerinin yanında olduğunu vurgulayarak “Satış öncesi ve sonrası servislere ve satış kanallarımıza büyük önem veriyoruz.  E.C.A. Ailesi olarak bundan sonra da yeni hedeflerimize bayi ve servislerimiz ile birlikte azim ve kararlılıkla koşacağız. Başarı bir ekip ürünüdür” dedi.


Çevre dostu ürünler…                                                                                                           

Türkiye yapı ve ısı sektöründe 60 yılı aşkın süredir önemli bir yere sahip olan E.C.A., tasarrufu, sağlığı, estetiği ve konforu bir arada sunuyor. Kombiden radyatöre, armatürden küvete kadar tüketicisine geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyor.  

E.C.A. “Dünyadaki değerli kaynakların gereksiz tüketimini önlemek ve bu yolla enerji tasarrufu sağlamanın yanı sıra sağlığa zarar vermeyen insan ve çevre dostu ürünler yaratma felsefesiyle üretim yapıyor.

Çevre ve insana karşı saygılı E.C.A. markalı ürünlerde ön plana çıkan bir diğer özellik ise, tasarım ve fonksiyonelliğin bir arada sunulması. Sade tasarım anlayışı ve ergonomik yapısıyla yaşam alanlarını keyfe dönüştüren E.C.A. markalı ürünler “Yıllarca Beraber” ilkesi ile piyasada konumlanıyor. 



Geri Dön