25 / 04 / 2024

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.



E.C.A. Confeo Plus ve Fortius Plus serisi kombilerin, yanmayı otomatik kontrol eden ‘dicom’ sistemi sayesinde, kombinin gaz valfi ayarı, kombinin çalışma ömrü boyunca hiç değişmiyor. Confeo Plus ve Fortius Plus serisi kombiler, belli aralıklarla kendisini otomatik kalibre ederek tüm çalışma ömrü boyunca ideal yanmanın sağlanacağı fabrika ayar değerlerinde çalışıyor. 


MİNİMUMDA ISITIYOR 


Confeo Plus ve Fortius Plus hermetik kombiler, ‘comfort’ özelliği sayesinde kullanıcısının sıcak su kullanım alışkanlıklarını hafızasında tutarak, suyun ısınma süresini minimuma indiriyor. Confeo Plus ve Fortius Plus hermetik kombilerin gaz valfi manuel ayar gerektirmediğinden servis ve bakım hizmeti daha kolay ve kısa sürede tamamlanıyor. Yakıt olarak sadece doğalgaz ile kullanılabilen Confeo ve Fortius Plus kombiler 23,4 kW ve 28 kW olarak iki farklı kapasite seçeneğiyle tüketicisine sunuluyor. 


LCD EKRAN, KOLAY KULLANIM 


Ortamdaki ısı ihtiyacına göre yüzde 35 ila yüzde 100 aralığında güç modülasyonu yapabilen E.C.A. Confeo Plus ve Fortius Plus serisi kombiler, LCD ekranı ve kolay kullanıma sahip kontrol paneli sayesinde, ısıtma devresi, sıcak kullanım suyu su sıcaklıklarını ayarlama ve görebilme imkanı sunuyor. 


17 FARKLI EMNİYET 


3 yıl garantili, TSE ve CE kalite belgelerine sahip Plus serisi kombiler, 17 farklı emniyet sistemi ile tüketici konfor ve güvenliğini ön planda tutuyor. Termostatik radyatör vanaları hassas sıcaklık kontrolü sayesinde bulunduğu ortamın sıcaklığının istenilen değerde kalmasını sağlıyor.


İstenilen sıcaklığı ayarlayın 


Termostatik vana kullanımı, her 1 derecelik gereksiz sıcaklık artışına karşılık yüzde 6’ ya varan oranda tasarruf sağlayabiliyor. Termostatik radyatör vanaları ile her bir mekanın sıcaklığı ayrı ayrı 5 ila 29 derece aralığında istenilen sıcaklık değerinde ayarlanabilmekte olup istenilen sabit bir sıcaklık değeri veya iki farklı sıcaklık değeri aralığında da pim mekanizmasıyla set etmek mümkün olabiliyor.


Estetik ve konfor aynı anda


Ürün gamına eklediği dikey kanallı radyatör modeliyle ısıtma konforu ve estetik bir arada arz ediliyor. Altı farklı genişlik ve dört farklı yükseklik seçeneğiyle E.C.A. Dikey Kanallı Radyatörler, standart, düzlem ve aynalı panel olarak üç farklı seçenek sunuluyor.


Kolay temizlik imkânı


E.C.A.’nın yeni tasarımı Icon Panel Radyatörler krom askısı ile satılıyor. E.C.A.'nın Icon Panel Radyatörleri, iki farklı ölçüde üretiliyor. Düz yüzeyi sayesinde kolay temizlenebilme özelliği bulunan Icon Panel Radyatörler, zarif tasarımı ile oldukça tercih ediliyor.


Akşam


Geri Dön