19 / 04 / 2024

E.C.A. Myra serisi, Silver Award ödülü aldı!

E.C.A. Myra serisi, Silver Award ödülü aldı!

E.C.A. Myra serisi, Avrupa’nın en önemli tasarım yarışması kabul edilen A’ Design Award’da “Silver Award” ödülünü almaya hak kazandı. Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, yarışmadan bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.



Armatür pazarının lider markası E.C.A’nın Myra modeli A’ Design Award yarışmasında “Silver Award” ödülünün sahibi oldu.


A’ Design Award yarışmasından bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, “Estetik ve fonksiyonu birleştiren tasarım ürünlerimize özenli dokunuşlar ile yaklaşıyor ve şekillendiriyoruz, dolayısıyla özellikle son zamanlarda aldığımız ödüller ve elde ettiğimiz bu başarıların markamızın gücüne güç kattığını düşünüyoruz. Banyo çözümlerinde her zaman yenilikçi olmayı hedefliyoruz” dedi.


Günderen, özgün tasarım ve en yeni teknolojilerle hazırladıkları E.C.A Myra armatür serisinin, çevre ve tüketici dostu teknolojilere sahip olduğunu belirterek şu bilgileri verdi:


“Kazandığı ödülle farkını ortaya koyan Myra serisi, Türkiye’de ilk defa standart, orta ve yüksek tip olmak üzere 3 ayrı boyutta sunuluyor. Bu yıl tasarruf ve güvenliği ön plana çıkartan, yani senkronize bir bütünlük sunan ürünler hazırladık. Bu ürünümüzü beğenen bir mimar, farklı renk, tasarım ve ölçülerdeki lavabolara aynı seriden batarya seçebiliyor. Markalarımıza yakışan l özel ürünlerle ve ödüllerle 2016’ya damgamızı vuruyoruz.”


Armatürde yeni bir trend


Banyolara ve mutfaklara yeni bir zevk ve dekorasyon anlayışı getiren E.C.A., üç alternatif boyutta sunduğu armatürlerin tasarımda bütünlük arayanlara hitap ediyor. Yerli üretimde ilk defa 3 ayrı boyutta standart, orta ve yüksek tip olarak sunulan Myra serisi lavabo armatürleri, tüketiciye hem fonksiyonel, hem de farklı renk alternatifleri ile tasarım olarak geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.


Myra serisi, ergonomik yapısı ile soğukta açılan batarya kumandası sayesinde sıcak sudan yanma riskini önlüyor, hem de kombi kullanılan evlerde doğalgaz tasarrufu sağlıyor. Kullanıcı dostu olan bataryalar, özel su tasarruflu ve kireç kırıcılı gizli perlatör sayesinde büyük bir fonksiyonellik sunuyor.


Tüm dünyada yeni bir akım olarak büyük ilgi gören farklı boyutlarda armatürleri Türkiye’de ilk kez üreterek piyasaya sunan E.C.A., sektöründe trendleri belirlemeye devam ediyor. Özgün, şık, bütünsel tasarımları ile dikkat çeken Myra serisi, farklı yükseklikteki lavabolarda alternatif boyut seçeneği uygulama imkanı sunuyor. Böylece tüketiciler, tüm mekanlarda estetik görünümü tamamlama imkanına kavuşuyor.



Geri Dön