26 / 04 / 2024

Ece'nin yeni banyo dolabı serisi Mobb!

Ece'nin yeni banyo dolabı serisi Mobb!

Vitrifiye sektörünün en yenilikçi markalarından ECE, yeni banyo dolabı Mobb ile banyolara sportif bir hava katacak. Mobb, siyah renkli cam tezgahlı lavabosu ile modern bir görüntü kazandırıyor



Vitrifiye sektörünün en yenilikçi markalarından ECE, yeni banyo dolabı Mobb ile banyolara sportif bir hava katacak. Oval formlu, asma özellikli tasarımıyla banyolardaki fonksiyonelliği artıran Mobb, siyah renkli cam tezgahlı lavabosu ile modern bir görüntü kazandırıyor.

Mobb"un yavaş kapanma özellikli dört kapaklı alt dolabı banyolardaki istenmeyen kazaların önüne geçerken, oval formu sayesinde ciddi bir kullanım rahatlığı sunuyor. Mobb, asma özelliği ve cam tezgahı ile hijyen konusunda da kullanıcılarına önemli bir avantaj sunuyor.

Beyaz lake ve siyah renk alternatifleriyle kullanıcının beğenisine sunulan Mobb, yuvarlak olarak tasarlanan dört milimetrelik buhar tutmayan flotal aynası ile banyolardaki derinlik hissini artırıyor.

Farklı tasarımıyla banyosuna daha sportif hava katmak isteyen herkesin vazgeçilmezi olmaya aday olan Mobb, 120 santimetrelik ebadıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.


Geri Dön