20 / 04 / 2024

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Artaş Inşaat'ın hayata geçirdiği, yaşamın başladığı Eclipse Maslak Business projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılan ofislerin yüzde 52'si sahiplerini buldu.



Ofis projelerinin kalbinin attığı Maslak'ta Artaş înşaat tarafından inşa edilen Eclipse Maslak Business'ta son ofis ve dükkânlar satışa çıktı. Projede ofisler metrekaresi 3 bin 500 dolardan, dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla hemen teslim alıcı buluyor. Eclipse Maslak Business'm ofis ve dükkânlarında faaliyetler ise başladı. Ofisler yüzde 52 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi. Maslak'ta iş hayatının 'yem merkezini' oluşturma hedefinde olan projenin son ofis ve dükkânlarında satışlar devam ediyor. 


KONUTLAR 30'AR KATLI İKİ KULEDE 

Ofislerin, metrekaresi 20-25 dolar, dükkânların ise 25-35 dolar üzerinden kiralamaları sürüyor. 


YATAY KONUM

ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR

Finans dünyasının halen merkezi olan ve ofis piyasasının kalbinin attığı bir bölgede konumlanan Eclipse Maslak Business, iş dünyasına yönelik pek çok ihtiyaca çözümler sunuyor. Her ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan ofis bloklarında 135 metrekare ile 1.500 metrekare aralığında değişen ofis alanları yer alıyor. Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, Yatay bir düzlemde oluşturulan ofis blokları şirket içi enerji bir düzlemde tasarrufu sağlıyor. Akıllı bina altyapısına sahip olan Eclipse Maslak tasarlandı Business, yüksek teknolojik donanıma sahip. 


Habertürk


Geri Dön