28 / 03 / 2024

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı



Avrupa Konutları markasının mimarı Artaş İnşaat'ın Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business, Maslak'ın tüm karmaşasına, yoğun bloklarına ve otopark problemlerine akılcı çözümler sunuyor. Ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışının devam ettiği projede, tüm ticari üniteler yatay bir düzlemde estetik bir şekilde tasarlandı. Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 70'inin sahiplerini bulduğu projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümleri de hizmete girdi. 


AİDATLAR YÜK OLMUYOR 


Eclipse Maslak Business'ın son ofis ve dükkanlarında satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Ofisler metrekaresi 3 bin 200, dükkanlar 5 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, ofislerin metrekaresi 20-25 dolar, dükkanların metrekaresi ise 25-30 dolar arasında değişiyor. Projede aidat oranları benzer projelere kıyasla ekonomik tutulurken, tapular da teslimle birlikte veriliyor. Ofis bloklarında 135 metrekare ile bin 500 metrekare aralığında değişen ofis alanları yer alıyor. Yüzde 70'inin sahiplerini bulduğu ofislerde bloklar şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir konumlanmaya gitmelerine olanak sağlıyor. Bu da şirket içi enerji tasarrufu oluştururken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum sunuyor. 


SERVİS SORUN OLMAYACAK


Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, Maslak ve çevresinin en büyük problemlerinden otopark sorununa da çözüm bulundu. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 


Sabah




Geri Dön