18 / 04 / 2024

Eclipse Maslak yatay ofislerle enerji tasarrufu sağlıyor!

Eclipse Maslak yatay ofislerle enerji tasarrufu sağlıyor!

Avrupa Konutları markasının mimarı Artaş Grubu'nun 275 metrekareden 1.500 metrekareye kadar istenen büyüklükte ofislerin yer alacağı Eclipse Maslak, yatay mimarinin verdiği olanaklarla şirket içi enerji tasarrufu sağlıyor...



275 metrekareden 1.500 metrekareye kadar istenen büyüklükte ofislerin yer alacağı Eclipse Maslak, yatay mimarinin verdiği olanaklarla şirket içi enerji tasarrufu sağlıyor. 


Avrupa Konutları markasının mimarı Artaş Grubu'nun Maslak'ta satışa sunduğu Eclipse Maslak Business projesine ilgi devam ediyor. Ofis bloklarının satışa sunulduğu projenin 550 daireden oluşan Eclipse Maslak etabmda da kaba inşaat tamamlandı. Konudarın 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, geniş kullanım alanı sunma ve iş hayatım kolaylaştırıcı donatılarla tasarlandı. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde konumlanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tasarrufu sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum kuruluyor. 


İş ve finans dünyasımn kalbi Maslak'ın en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da Eclipse Maslak'ta çözüm getiriliyor. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 


Ofislerin büyüklüğü 1500 metrekareye çıkıyor Yatay mimarinin verdiği olanaklarla 275 metrekareden 1.500 metrekareye kadar istenen büyüklükte ofislerin yer alacağı projede, giriş- çıkışı tamamen bağımsız olabilme imkanı sunuyor. Projede firmaların farklı ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde özel çözümler sunulabiliyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Eclipse Maslak Busines yüksek teknolojik donanımıyla, 7 gün 24 saat güvenliğiyle şirketlere 'Az katta çok iş' imkanı sağlıyor. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön