29 / 03 / 2024

Eclipse Maslak’ın örnek daireleri ay sonunda ziyarete açılıyor!

Eclipse Maslak’ın örnek daireleri ay sonunda ziyarete açılıyor!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Eclipse Maslak

Avrupa Konutları’nın Maslak’ta inşasına devam ettiği Eclipse Maslak’ın örnek daireleri ay sonunda ziyarete açılıyor. 330.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projenin konut bloğunda kaba inşaat tamamlandı...



Avrupa Konutları’nın Maslak’ta inşasına devam ettiği Eclipse Maslak’ın örnek daireleri ay sonunda ziyarete açılıyor. 330.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projenin konut bloğunda kaba inşaat tamamlandı.


Artaş Grubu’nun Maslak’ta inşa ettiği  Eclipse Maslak  projesinde kaba inşaat tamamlanırken, örnek daire ay sonunda ziyarete açılacak. 550 konutun yer aldığı iki kule ve ofislerin bulunduğu yatay bloklardan oluşan Eclipse Maslak, bölgede oluşturduğu konseptle ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.


60 aya %0,86, 120 aya ise %0,90 faiz oranlarıyla satışların devam ettiği projede, inşa çalışmaları da hızla ilerliyor.  Alternatif ödeme planlarına ek olarak, KDV artırımından da etkilenmeden satışların devam ettiği Eclipse Maslak’ta konutlar %1 KDV’ye tabi tutuluyor.


Eclipse Maslak, iş dünyasının yeni ihtiyaçlarına yanıt verdiği ofis bloklarının yanı sıra, keyifli konut bloklarıyla da Maslak’a alışılagelmişin dışında bir konsept getiriyor.


Avrupa Konutları markalı tüm projelerinde gerçekleştirdiği erken teslimlerle ve yüksek prim oranlarıyla öne çıkan Artaş Grubu, Eclipse Maslak projesinde de aynı kalite ve hızla ilerliyor.


KABA İNŞAAT TAMAMLANDI


İstanbul’un en hareketli noktalarından Maslak’ın merkezinde konumlandırılan Eclipse Maslak’ta kaba inşaat tamamlanırken ince işçilik başladı.


Kesintisiz şehir ve orman manzaralı daireleriyle de öne çıkan Eclipse Maslak, bölgede projelere kıyasla bir çok yönden ayrışıyor.


Estetik bir mimari tasarımla hayata geçirilen Eclipse Maslak, bölgenin hareketli yaşantısına karşın balkon keyfi sunan geniş ve ferah daireleriyle Maslak’ta emsalsiz bir yaşam alanı oluşturuyor.


Avrupa Konutları markasının en büyük ayrıcalıklarından olan sosyal yaşam ve spor alanlarını Eclipse Maslak’da da uygulanıyor.  Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odasının yer aldığı spor tesisinde hobi salonu ve oyun alanları da yer alıyor.



projeye sor



Geri Dön